(Poistunut julkaisusta)

Lapsityönohjaaja
Espoon seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Tapiolan seurakunnassa on haettavana

Lapsityönohjaajan virka

Lapsityönohjaaja johtaa Varhaiskasvatuksen tiimiä, jossa toimii kolme perhetyöntekijää, musiikkileikkikoulun opettaja ja kolme lastenohjaaja. Varhaiskasvatuksen tiimi tekee yhteistyötä Kasvatuksen, Jäsenyyden ja Julistuksen sekä Palvelujen tiimin kanssa.

Virka täytetään 1.2.2019 alkaen. Lapsityönohjaajan tehtävänä on suunnitella, organisoida, ohjata ja kehittää seurakunnan varhaiskasvatusta ja perhetyötä. Hän on Varhaiskasvatuksen tiimin esimies. Lapsityönohjaaja tekee myös laajaa verkostoyhteistyötä varhaiskasvatuksen toimijoiden kanssa kirkon ja yhteiskunnan kentässä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, esiintymis- ja työyhteisötaitoja sekä kehittävää työotetta. Pidämme tärkeänä varhaiskasvatuksen sektorin tuntemusta ja kokemusta sekä kutsumusta kirkon varhaiskasvatukseen lasten ja perheiden parissa. Arvostamme sosiaalisen median taitoja. Monipuolinen kielitaito katsotaan eduksi.

Pätevyysvaatimuksena on Kirkkohallituksen päätöksessä nro 124 määritelty varhaiskasvatuksen ohjaajan virkaan pätevöittävä tutkinto tai piispankokouksen aiempien päätösten mukainen tutkinto. Virassa on 6 kuukauden koeaika. Virkaan valittavan tulee olla konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen. Valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikostaustaote ennen viran vastaanottamista. Kyseessä on työajaton virka.

Viran vaativuusryhmä on 601 ja palkka on 2810 - 3232,35 €/kk työkokemuksesta riippuen.

Haastattelut järjestetään 26.10. Tapiolan kirkolla. Tiedusteluihin vastaavat lapsityönohjaaja Kirsti Nyyssölä, kirsti.nyyssola@evl.fi, p. 040 749 4334 ja kirkkoherra Päivi Linnoinen, p. 050 379 9038. Hakemusten tulee olla Kirkko HR-järjestelmässä 19.10. klo 14