(Poistunut julkaisusta)

Lapsityönohjaaja
Helsingin ev.lut. seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2018

Pitäjänmäen seurakunnassa on haettavana lapsityönohjaajan virka 1.10.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Seurakunnassa on kolme lastenohjaajaa, joiden lähiesimiehenä nyt valittava lapsityönohjaaja tulee toimimaan. Lisäksi lapsityönohjaajan läheisenä työparina on kasvatuksen pappi sekä kasvatuksen tiimiin kuuluvat kaksi nuorisotyönohjaajaa. Lapsityönohjaajan tehtävänä on organisoida ja kehittää seurakunnan varhaiskasvatuksen kokonaisuutta. Hän vastaa oman työalansa viestinnästä, joten tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä viestintätaitoja. Hänen tehtävänään on tukea uskontokasvatuksen toteutumista kunnallisessa päivähoidossa. Lapsityönohjaaja tekee verkostoyhteistyötä kaupungin varhaiskasvatuksen sekä eri järjestöjen kanssa. Pienessä työyhteisössä lapsityönohjaaja toimii myös lapsiryhmän ohjaajana.
Arvostamme hakijan innostusta perustyöhön, sitoutumista kirkon sanomaan sekä pedagogisia taitoja. Hyvät viestintä- ja yhteistyötaidot ovat tarpeen. Toivomme haettavalta piispainkokouksen hyväksymää kirkon varhaiskasvatuksen ohjaajan/lapsityönohjaajan pätevyyttä.
Viran palkkaus on vaativuusryhmän 503 mukainen. Virka on vakituinen ja se täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Virkaan valitun tulee olla evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Hänen tulee esittää ennen virkasuhteen alkamista rikosrekisteriote (RLL 6 § 2. mom) sekä työterveyslääkärin todistus terveydentilastaan.

Hakuaikaa on jatkettu 26.9.2018 saakka. Haastattelut järjestetään torstaina ja perjantaina 4.-5.10.2018 klo 15-19. Tiedustelut kasvatuksen pappi Jukka Vanne, 09 2340 5619 tai jukka.vanne@evl.fi.