(Poistunut julkaisusta)

Lapsityönohjaaja
Espoon seurakuntayhtymä / Espoon tuomiokirkkoseurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018

Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa on haettavana lapsityönohjaajan virka. Virka täytetään 1.8.2018 lukien. Lapsityönohjaajan tehtävänä on suunnitella, organisoida, ohjata ja kehittää seurakunnan varhaiskasvatusta ja perhetyötä. Hän on työalan vastuuhenkilö. Lapsityönohjaaja tekee myös laajaa verkostoyhteistyötä varhaiskasvatuksen toimijoiden kanssa kirkon ja yhteiskunnan kentässä.

Tarjoamme sinulle hyvät resurssit ja innovatiivisen työilmapiirin tiimissämme, johon kuuluu lapsityönohjaajan lisäksi 16 lastenohjaajaa, 3 perhetoiminnanohjaajaa, 2 perhetyönohjaajaa, sekä lapsityön pappi. Lapsityönohjaaja työskentelee koko seurakunnan alueella, muut tiimiläiset toimivat aluetiimeissä kappalaisen alaisuudessa sekä työalan tiimissä varhaiskasvatusta ja perhetoimintaa kehittäen.
Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja, kehittävää työotetta, perhetyön tuntemusta, sekä kutsumusta kirkon varhaiskasvatukseen lasten ja perheiden parissa.

Pätevyysvaatimuksena on Kirkkohallituksen päätöksessä nro 124 määritelty varhaiskasvatuksen ohjaajan virkaan pätevöittävä tutkinto tai piispankokouksen aiempien päätösten mukainen tutkinto. Virassa on 6 kuukauden koeaika. Virkaan valittavan tulee olla konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen. Valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikostaustaote ennen viran vastaanottamista. Kyseessä on ns. työajaton virka.

Haastattelut pidetään 22.5.2018. Tiedusteluihin vastaa lapsityönohjaaja Elina Huttunen p. 0405251216 tai elina.huttunen@evl.fi ja perhetyönohjaaja Outi Wenell p. 0405474146 tai outi.wenell@evl.fi

Hakemukset lähetetään sähköisesti KirkkoHR-palvelun kautta 9.5.2018 klo 12 mennessä.