(Poistunut julkaisusta)

Lapsiperhetyöntekijöitä Jyväskylään
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Etsimme Lapsiperhetyöntekijöitä asiakkaallemme Jyväskylään. Työ on tuntityötä, jota on tarjolla tarpeen mukaan ja kohteet sijaitsevat eri puolilla Jyväskylää. Pääsääntöisesti töitä tehdään arkena klo 8-16 välillä, mutta satunnaisesti tarjolla saattaa olla myös töitä arki-iltaisin.

Työnkuvaus ja edellytykset:

Lapsiperhetyöntekijä työskentelee perheen kotona ja työnkuva koostuu lähinna lasten hoidosta. Katsomme eduksi hoiva-alan koulutuksen, mutta se ei ole pakollinen. Tässä tehtävässä riittää myös aikaisempi kokemus kotona tehtävästä lapsiperhetyöstä. Etsimme tehtävään iloisia ja luotettavia työntekijöitä, joilla on myös hallussa hyvät vuorovaikutustaidot ja halu tuottaa hyvää palvelua asiakkaille. Kohteiden välillä liikutaan autolla, joten tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia.

Tarjoamme:

Keikkatyössä kohteet vaihtuvat ja tämä tuo työhön oman pienen haasteen. Tästä syystä haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen mari.uusluoto@medipower.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Voit myös vapaasti lisätä oman palkkatoiveesi.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

HR-konsultti Mari Uusluoto

p. 050 436 5452