Lapsi- ja perhetyönpappi
Helsingin seurakuntayhtymä, Töölön seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2020

Töölön seurakunnassa on avoinna määräaikainen lapsi- ja perhetyön papin virka ajalle 1.3.2020-31.12.2021.

Haemme nyt joukkoomme Sinua, seurakunnan lapsi- ja perhetyöstä kiinnostunutta ja innostuksella lapsiperheiden elämään merkityksellisyyttä tuovaa pappia. Tehtävään valittava pappi sijoittuu lapsi- ja perhetyön moniammatilliseen tiimiin, johon kuuluu 11 työntekijää. Lisäksi hän kuuluu Meilahden ja Tuomaankirkon messu- ja musiikkiryhmään, ja osallistuu siten tehtävänkuvan mukaisesti myös papin perustyön hoitamiseen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää seurakuntatyön ja kasvatustoiminnan tuntemusta, pedagogista osaamista ja kykyä toimia yhteistyössä päiväkotien ja koulujen kanssa. Haemme virkaan oma-aloitteista ja organisointikykyistä pappia, jolla on taitoa ja kykyä ihmisten kohtaamiseen ja kirkon uskon ymmärrettävään sanoittamiseen pääkaupunkiseudun moniarvoisessa ja -kulttuurisessa toimintaympäristössä. Arvostamme innostuneisuutta, vastuullisuutta ja itseohjautuvuutta sekä hyviä tiimityöskentely-, työyhteisö- ja mediataitoja. Odotamme, että tehtävään valittavalla on aito halu tehdä myös leirityötä ja osaltaan kehittää Töölön seurakunnan lapsi- ja perhetyön tavoittavuutta ja vaikuttavuutta. Töölön seurakunta tarjoaa tähän hyvät toimintaedellytykset. Aikaisempi kokemus vastaavanlaisesta työstä katsotaan eduksi.

Virka sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 601. Vuosisidonnainen palkanosa ja vuosilomat määräytyvät Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tarjoamme laadukkaat työterveyspalvelut, hyvät työvälineet ja koulutusmahdollisuudet. Seurakunnassa on käytössä hengellisen työn viranhaltijoiden moduulityöaika, ks. KirVesTes 2018-2020, Liite 20. Virkaan valitun on ennen viran vastaan ottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisteriote (KL 6 luku 33 §). Virka tulee ottaa vastaan 1.3.2020 lukien tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat lapsi- ja perhetyön tiimivastaava, pastori Markus Lehtimäki, puh. 050 359 3559 ja kirkkoherra Hannu Ronimus, puh. 050 430 1180.

Hakuaika päättyy la 25.1.2020 klo 16, jolloin hakemusten tulee olla Kirkko HR-järjestelmässä. Haastattelut pidetään to 30.1. klo 16-19 Meilahden kirkon toimistossa, Jalavatie 6 b, 00270 Helsinki. Haastatteluun kutsuttaville asiasta ilmoitetaan ke 29.1. mennessä. Töölön seurakunnan seurakuntaneuvosto tekee 11.2.2020 päätöksen siitä, kenelle hakijoista pyydetään tähän seurakuntapastorin määräaikaiseen virkaan viranhoitomääräystä Helsingin hiippakunnan tuomiokapitulilta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot