(Poistunut julkaisusta)

Lapsi- ja perhetyön tiiminvetäjä
Helsingin seurakuntayhtymä, Lauttasaaren seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Lauttasaaren seurakunnassa on vuosikymmenten ajan panostettu lapsi- ja perhetyöhön. Lapsiperheet ovat saaneet tilaa, koska ymmärrämme lasten arvon ja toisaalta lapsiperheiden tuen tarpeen. Meillä on totuttu siihen, että lasten ääni kuuluu.

Lauttasaaren seurakunnassa avautuu paikka lastenohjaajalle. Kyseessä on vakituinen työsuhde alkaen 4.1.2021. Kyseessä on kokopäiväinen työ, joka sisältää lapsi- ja perhetyön tiimin lähiesimiehen tehtävät sekä iltapäiväkerhon ohjaajana työskentelyä.

Tehtävään vaaditaan lastenohjaajan tutkinto tai muu vastaava pätevyys.

Haemme tiimiin ammattitaitoista, positiivista sekä yhteistyökykyistä lastenohjaajaa. Kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi.

Viran palkkaus määräytyy kirkon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 403 mukaan. Koeaika 6 kuukautta.
Hakuaika loppuu sunnuntaina 15.11. klo 18.00. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, joka pidetään keskiviikkona 18.11. klo 16.00-18.00.

Tehtävään valitun tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Lisäksi tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

Yhteydenotot ja tiedustelut lapsi- ja perhetyön vs. tiimivastaavalle Anu Lönnqvistille sähköpostitse anu.lonnqvist@evl.fi tai puhelimitse numerosta 0503735162 maanantaisin klo 9-12.