(Poistunut julkaisusta)

Lappeenrannan seurakunta, II kappalainen
Lappeenrannan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Lappeenrannan seurakunnassa on avoinna II kappalaisen virka. Lappeenrannan seurakunta on kaupunkiseurakunta, johon kuuluu hiukan alle 18.000 jäsentä. Kappalainen toimii itsenäisesti, mutta myös kuuden papin ja yhdentoista muun työntekijän työtoverina. Siksi edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä luotettavaa työtapaa. Kappalaisen tehtävään kuuluu ensisijaisesti jumalanpalveluselämä ja toimitukset. Eniten papistoa työllistää kirkolliset toimitukset ja niistä etenkin hautaan siunaamiset. Työalana on tällä hetkellä yhteiskunnallinen työ ja vapaaehtoistyön koordinointi.

Tule töihin vilkkaaseen karjalaiskaupunkiin ja Lappeenrannan suurimpaan seurakuntaan.

Hakemukset KirkkoHR:n kautta 2.10.2020 klo 15 mennessä. Kappalaisen valitsee Lappeenrannan seurakunnan seurakuntaneuvosto ja viranhoitomääräyksen antaa Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituli. Llisätietoja antaa kirkkoherra Hannu Haikonen, puh. 040 3126300, hannu.haikonen@evl.fi.

Viran kielitaitovaatimus on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito.