Lapiomies
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Etsimme lapiomiehiä Tampereelle!

Lapiomiehen työtehtäviin kuuluu pääasiassa kaivinkoneenkuljettajan avustaminen sekä kaivuutyöt lapiolla. Työ on erittäin fyysistä, joten tähän työhön tarvitset hyvien käsivoimien lisäksi kovan työmoraalin. Työmaat vaihtelevat kaapelityömaista talojen pohjien ja tiepohjien tekemiseen. Emme välttämättä vaadi aiempaa kokemusta alalta, sillä hyvällä asenteella pärjäät tässä työssä varmasti! Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Tieturva 1 eduksi, mutta ei pakollinen.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaika normaalisti arkisin klo 7-15:30. Palkan maksamme maanrakennusalan TES mukaisesti. Töitä on mahdollisuus tehdä pitkäaikaisestikin, ja meidän kauttamme voit tehdä töitä myös talonrakentamisen parissa.

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla reilun 17 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvarusteet sekä ammattitaitoisen ja helposti lähestyttävän HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajaksi. Järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia ja vaihtuvia työsuhde-etuja. Käy kurkkaamassa mitä mieltä työntekijämme ovat meistä työnantajana osoitteessa: https://www.kokemuksia.fi/workpower/tyopaikkana/

Sano kyllä uusille kokemuksille ja lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta! Näin olet heti mukana haussa.

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

Avainsanat: lapiomies, maanrakennustyöntekijä, tampere, pirkanmaa, kokopäivätyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400229
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere