(Poistunut julkaisusta)

Lapiomies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Haussa lapiomiehiä Pirkanmaalle!

Lapiomiehen työnkuvaan kuuluu kaivinkoneenkuljettajan avustaminen sekä kaivuutyöt lapiolla. Työ on fyysisesti hyvin rankkaa, joten hyvien käsivoimien lisäksi tarvitset raudanlujan asenteen. Työmaat vaihtelevat kaapelityömaista talojen pohjien ja tiepohjien tekemiseen. Emme välttämättä vaadi aiempaa kokemusta alalta, sillä oikealla asenteella ja pilkesilmäkulmassa pärjäät tässä työssä varmasti! Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Tieturva 1 eduksi, mutta ei pakollinen.

Työ alkaa elokuussa. Työaika normaalisti arkisin klo 7-15:30. Palkan maksamme oman kokemuksesi mukaan maanrakennusalan TES:iä käyttäen. Tulet työskentelemään vuokratyösuhteessa, joten kauttamme saat loistavan mahdollisuuden työskennellä joustavasti omien aikataulujesi mukaan. Mikäli työt sujuvat hyvin ja ongelmitta, on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisestikin!

Tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet sekä toimistollamme Sinua auttaa osaava raksatiimi työsuhteeseesi liittyvissä asioissa! Tämän lisäksi järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia.

Hae meille ja sano KYLLÄ uusille kokemuksille! Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen nettisivujemme kautta ja olet heti mukana rekrytointiprosessissa!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

Avainsanat: lapiomies, maanrakennustyöntekijä, tampere, pirkanmaa, kokopäivätyö