Lapiomies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Hei sinä maanrakennusalasta kiinnostunut! Me WorkPowerilla etsimme nyt uusia lapiomiehiä Tampereen alueelle!

Lapiomiehenä työskentelet pääasiassa kaivinkonekuljettajan oikeana kätenä ja avustat kuskia omien kykyjesi mukaan. Sinun ei välttämättä tarvitse olla vielä kokenut maanrakennusalan tekijä, sillä raudanlujalla asenteella ja hyvällä peruskunnolla pärjäät tässä työssä varmasti! 

Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Normaalisti avoimet korttikurssit näet täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit/pirkanmaa , mutta epidemiatilanteen vuoksi kaikki korttikurssit ovat peruttu. Älä kuitenkaan jätä tämän takia hakematta, sillä tarvittaessa me WorkPowerilla autamme sinua kortin suorittamisessa.

Hakuaika päättyy 7.4.2020 ja työ alkaa sovitusti huhtikuun alussa. Työaika normaalisti arkisin klo. 7-15.30. Mikäli hommat sujuvat hyvin, voit työllistyä myös muille vastaaville keikoille.

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet sekä järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia. Toimistollamme Sinua auttaa osaava raksatiimi työsuhteeseesi liittyvissä asioissa!

Hae meille ja sano KYLLÄ uusille kokemuksille. Me autamme sinut alkuun! Jätä hakemus verkkosivujemme kautta,

tai soita suoraan HR-koordinaattori Jasmille p. 040 646 2426.

Avainsanat: lapiomies, tampere, pirkanmaa, kokopäivätyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1352747
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere