Lapiomies pääkaupunkiseudulle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2021

Meillä on etsinnässä asiakasyrityksellemme reippaita ja päteviä lapiomiehiä vaihteleville työmaille pääkaupunkiseudulle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Tärkeintä on reipas ja motivoitunut asenne työtä kohtaan. Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta lapiomiehen tehtävistä, olet ammattitaitoinen ja kykenet reippaaseen itsenäiseen työhön. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä työkohteet sijaitsevat vaihtelevasti ympäri pääkaupunkiseutua. Tehtävät edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja antoisat työtehtävät, jossa pääset ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Tässä työssä pääset osaksi huumorintajuista ja mukavaa työyhteisöä. Lisäksi saat kilpailukykyisen ja vähintään TES:n mukaisen palkan sekä iloisen HR-tiimimme tuen. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

Hakuprosessi: 
Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi jo tänään! Haastattelut aloitetaan hakuajalla ja työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelemme sopivimmat hakijat videon välityksellä.

Lisätietoja tehtävästä:
HR Trainee Vilma Kauppala
vilma.kauppala@workpower.fi

Avainsanat: lapiomies, maanrakennus, kokopäivätyö, rakennusala, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa, uusimaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1441741
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa