(Poistunut julkaisusta)

Lapiomies maanrakennustyöhön
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja aikaansaavaa lapiomiestä maarakennustyöhön. Kaikki työkohteet sijaitsevat Tampereen alueella. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja ne kestävät kauden loppuun saakka, mahdollisesti vuoden loppuun. 

Edellytämme jonkin verran aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Taso- ja putkilaserin käyttötaito sekä maanrakennuskuvien ymmärys vaaditaan.

Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta niiden hankinnassa avustamme! Tarjoamme työvaattet ja tarvittaessa HILTI:n työkoneet käyttöösi!

Hakea voit sähköisesti linkin kautta, osoitteessa maximus.fi ta soittaa rekrytointiin 050 355 0300.

Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.