(Poistunut julkaisusta)

Läntisen Suomen asuntoilmanvaihdon lähettiläs / Aluemyyntipäällikkö
Swegon ILTO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Kaipaatko raikasta ilmapiiriä?

 

Sisäiset urakehityspolkumme vievät Länsirannikon asuntoilmanvaihdon aluemyyntipäällikkömme uusille urille talon sisällä. Hän kuitenkin odottaa seuraajansa löytymistä, jotta voi siirtää osaamisensa uudelle tulokkaalle ennen uusien saappaidensa pukemista.

 

Jussilta tyhjäksi jäävät saappaat ovat yrityksessämme tärkeät ja kuljettavat uutta käyttäjäänsä pitkin Länsirannikkoa akselilla Turku - Pori - Vaasa, mahtavien asiakkaidemme kanssa käytäviin neuvotteluihin siitä, miten laadukkaimmat ja kestävimmät asuntoilmanvaihdon ratkaisut toteutetaan uudis- ja remonttikohteissa.

 

Näiden saappaiden tukikohta on Kaarinan tehtaallamme, mutta tarvittaessa ne voivat levätä myös kotikonttorillasi jossain päin Länsirannikkoa. Asiakkaiden kohtaaminen on tärkeä osa työtäsi, joten konttorilla lojumassa nämä saappaat eivät juurikaan viihdy.

 

Sovit saappaisiimme täydellisesti, mikäli alueen urakoitsijat, rakennuttajat ja jälleenmyyjät ovat sinulle tuttuja, ymmärrät rakennusalan haasteita ja sinulla on arvojemme Customer Empathy, Trust and Commitment mukaisesti halu auttaa asiakkaitamme heidän oman bisneksensä edistämisessä. Koulutuksesi tai kokemuksesi puolesta ymmärrät ilmanvaihdon lainalaisuudet ja luonteeltasi olet nälkäinen tuloksentekijä.

 

Tarjoamme ison ja vakavaraisen konsernin suomaa työrauhaa, kilpailukykyisen palkan ja liudan muita etuisuuksia ruumin ja sielun hyvissä voimissa pitämiseksi. Ja ennen kaikkea huipputiimin!

 

Saappaat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja voit kysyä tehtävän nykyiseltä hoitajalta Jussi Holapalta, puh 010 - 289 4031, Jussin esimieheltä Sami Pihlaiselta, puh 010 - 289 4011 tai HRM Jaana Kytöluhdalta, puh 040 - 552 2546. Hakemuksen ja cv:si voit toimittaa osoitteeseen rekrytointi@swegon.com.