(Poistunut julkaisusta)

Långtradarchaufförer
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Har du erfarenhet av att jobba som långtradarchaufför? Gillar du att sitta bakom ratten? Ifall du svarade ja, har vi ett jobb till dig!

Vi söker nu LÅNGTRADARCHAUFFÖRER till en långsiktigt arbetsrelation till Mellersta Österbotten.

Vi söker duktiga och självständiga proffser inom transportbranschen. Vi önskar att du har erfarenhet inom branschen och intresse för chaufförs arbete. Du bör ha yrkeskompetens för förare. Arbetet påbörjas med ett bemanningsuppdrag varefter det finns möjlighet till fastanställning i vårt kundföretag. Arbetet börjar så snabbt den lämpliga personen hittats.

Vi erbjuder möjlighet till en fartfylld arbetsmiljö och flexibel arbetsrelation. Framför allt söker vi duktiga personer med bra attityd!

Vore detta jobb något för dig? Ifall ditt intresse väcktes, fyll i en ansökan via den bifogade länken så snabbt som möjligt. Du kan även bifoga din CV. Vi går igenom ansökningarna redan under ansökningstiden och intervjuar kandidater i god tid.


Personalhuset är ett av Nordens största och ledande rekryterings- och besättningsföretag. Kärnan i all våran verksamhet är att vi bryr oss: vi hjälper till att bygga framgångshistorier och vi är verkligen närvarande. Omfattande personalprofiler samt bedömning av de färdigheter som behövs i arbetet säkerställer att rätt kompetens möter rätt arbete. Vi på Personalhuset gör vardagen smidig och uppfyller löften varje gång. www.personalhuset.fi

Arbetsvälmående, arbetssäkerhet och förbättring av arbetsförnöjsamhet är väldigt viktiga ärenden för oss. Personalhuset Staffing Group är medlem i HPL (Henkilöstöpalvelualojen liitto) och auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Detta bevisar för våra kunder och anställda att vi är en ansvarsfull och pålitlig samarbetspartner. www.hpl.fi/auktorisointi