(Poistunut julkaisusta)

LAND MANAGER
OX2

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Kasvu on edelleen vahvaa ja nyt haemme Ouluun

LAND MANAGERIA

Tuulivoima on päästötöntä, uusiutuvaa ja kotimaista energiaa. Siitä on tullut markkinaehtoisesti kilpailukykyistä ja Suomessa onkin suunnitteilla tuulivoimahankkeita ilman valtiontukea yli 15 000 MW edestä.

Haluatko sinä olla mukana Pohjoismaiden johtavan tuulivoimatoimijan vahvassa kasvussa?

Tehtävässä olet vastuussa tuulivoimahankkeiden rakentamiseksi tarvittavien maankäyttö- ja vuokrasopimusten laatimisesta, valmistelusta ja neuvotteluista. Tehtävään kuuluu lisäksi rekisteröidä allekirjoitetut sopimukset maanmittauslaitokselle sekä OX2:n omaan järjestelmään. Olet myös vastuussa maanomistajatilaisuuksien järjestämisestä yhdessä projektipäällikön kanssa. Tehtävä vaatii matkustamista pohjoismaissa.

Odotamme sinulta sopivaa koulutusta ja kokemusta esim. metsätalouden, maanmittauksen, ympäristötekniikan tai oikeustieteen osa-alueelta. Sinulla on vahvat sosiaaliset taidot, hyvä paineensietokyky ja nautit sitä, että voit olla mukana useassa projektissa samanaikaisesti. Arvostamme sosiaalisia taitojasi sekä haluasi toimia yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja lisäksi hallitset englannin, ruotsin kielen taidosta on sinulle tässä tehtävässä hyötyä.

Liity mukaan dynaamiseen asiantuntijatiimiin, jossa panostasi arvostetaan ja kehittymistäsi tuetaan. Pääset mukaan mahdollistamaan suuren mittakaavan investointeja uusiutuvan energian alalla merkittävän toimijan palveluksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Ekholm 040 5245554 tai paivi.ekholm@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/  ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 27.10.2019