(Poistunut julkaisusta)

LAND MANAGER
OX2

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Kasvu on edelleen vahvaa ja haemmekin siksi sinua

LAND MANAGER

Tuulivoima on päästötöntä, uusiutuvaa ja kotimaista energiaa. Siitä on tullut markkinaehtoisesti kilpailukykyistä ja Suomessa onkin suunnitteilla tuulivoimahankkeita ilman valtiontukea yli 15 000 MW edestä.

Haluatko sinä olla mukana Pohjoismaiden johtavan tuulivoimatoimijan vahvassa kasvussa?

Tehtävässä olet vastuussa Suomessa sijaitsevien tuulivoimahankkeiden rakentamiseksi tarvittavien maankäyttö- ja vuokrasopimusten laatimisesta, valmistelusta ja neuvotteluista. Olet myös vastuussa maanomistajatilaisuuksien järjestäminen yhdessä projektipäällikön kanssa. Tehtävä vaatii matkustamista Suomessa ja osin myös Ruotsissa.

Odotamme sinulta sopivaa koulutusta, joka voi olla esimerkiksi metsätalouden tai ympäristötekniikan osa-alueelta. Työtäsi helpottaa, mikäli olet toiminut aiemmin metsäteollisuudessa, puukaupassa, kaavoituksessa tai vaikkapa maanmittauksen tehtävissä. Arvostamme sosiaalisia taitojasi sekä haluaisi toimia yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja lisäksi hallitset englannin, ruotsin taidosta on etua.

Tarjoamme sinulle tehtävän dynaamisessa ja asiantuntevassa tiimissä, jossa panostasi arvostetaan ja kehittymistäsi tuetaan. Pääset mukaan mahdollistamaan suuren mittakaavan investointeja uusiutuvan energian alalla merkittävän toimijan palveluksessa.

Saat siis todellisen näköalapaikan Tuulivoima-alalle ja erinomaisen työnantajan!

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Ekholm 040 5245554 tai paivi.ekholm@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/ ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 31.5.2019