(Poistunut julkaisusta)

Land Manager
OX2

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Suomen tiimissä työskentelee tällä hetkellä noin 10 henkilöä. Vahvan kasvun tueksi haemme nyt Helsinkiin

Land Manager

Tuulivoima on energiamurrosta johtava uusiutuvan sähkötuotannon muoto, josta on tullut markkinaehtoisesti kilpailukykyinen tuotantomuoto.

Haluatko sinä olla mukana Pohjoismaiden johtavan tuulivoimatoimijan vahvassa kasvussa?

Tehtävässä olet vastuussa tuulivoimahankkeiden rakentamiseksi tarvittavien maankäyttö- ja vuokrasopimusten laatimisesta, valmistelusta ja neuvotteluista. Tehtävään kuuluu lisäksi rekisteröidä allekirjoitetut sopimukset maanmittauslaitokselle sekä OX2:n omaan järjestelmään. Olet myös vastuussa maanomistajatilaisuuksien järjestäminen yhdessä projektipäällikön kanssa. Tehtävä vaatii jonkin verran matkustamista pohjoismaissa.

Odotamme sinulta sopivaa koulutusta, joka voi olla esimerkiksi metsätalouden tai ympäristötekniikan osa-alueelta. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta alalta mutta työtäsi helpottaa, mikäli olet toiminut aiemmin metsäteollisuudessa, puukaupassa, kaavoituksessa tai vaikkapa maanmittauksen muissa tehtävissä. Sinulla tulee olla halu toimia yhteistyössä maanomistajien, asiakkaiden sekä viranomaisten kanssa. Arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja, neuvottelukykyä sekä esiintymistaitoa. Hallitset suomen lisäksi myös englannin ja ruotsin taidosta on sinulle etua kommunikoidessasi pohjoismaisten kollegojesi kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän. Olet mukana mahdollistamassa suuren mittakaavan investointeja uusiutuvaan energiaan alalla, joka kasvaa voimakkaasti sekä yrityksessä, joka kasvaa ja kansainvälistyy. Tarjoamme paikan energisessä tiimissä, hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi ja kilpailukykyiset ehdot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Ekholm 040 5245554 tai paivi.ekholm@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/ ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 11.11.2018.