(Poistunut julkaisusta)

Lämpöpumppu-ja kylmälaiteasentaja
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

RekryDiili Oy on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting. 

Haussa nyt asiakasyrityksellemme 

lämpöpumppu- ja kylmälaiteasentaja pk-seudulle.

Odotamme sinulta reipasta ja vastuullista asennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla tulisi olla joko kylmälaiteasentajan, LVI-asentajan, sähköasentajan tai talotekniikan koulutus sekä kokemusta lämpöpumppu- ja kylmälaiteasennuksista. Sinulla tulisi olla vähintään alle 3 kg:n kylmäainepätevyys (e3). Työnkuvaasi kuuluu lämpöpumppujen asennukset ja huollot. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa osaamisellasi työnkuvan määräytymiseen. Asiakkaanasi sekä henkilö - että yritysasiakkaat. Omaat myös ajokortin (vähintään B-kortti, koska pakettiautolla ajetaan kohteisiin, C-kortti on plussaa). Etsitään työntekijää pitkään työsuhteeseen. Mikäli pärjäät työssäsi on sinulla mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Kyseisen kohteen valmistuttua meillä on tarjota töitä myös muilla työmailla.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, ota heti yhteyttä Jukka Saarijärveen p. 040 143 8507 ja/tai laita hakemus ja CV osoitteessa www.rekrydiili.fi