(Poistunut julkaisusta)

Lämpöliiketoiminnan harjoittelija
Vantaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Tulevaisuuden energiaosaaja, näytä kyntesi!

Matkallamme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa ja tulevaisuuden kiertotalouden ratkaisuja tarvitsemme tuoreita ajatuksia ja osaamista. Meillä pääset kesätyössäsi soveltamaan koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut sekä koko työtiimin tuen. Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä 24/7 palveleva ja kattava työterveyshuolto.

Haemme kesäksi lämpöliiketoimintaamme harjoittelijaa ajalle 4.5.- 28.8.2020. Työtehtäviäsi ovat muun muassa kaukolämmön laskutustehojen tarkastaminen, kaukolämpösuunnitelmien tarkastus sekä osallistuminen asiakkaiden kaukolämpöasennusten tarkastuksiin. Lisäksi osallistut lämpöliiketoiminnan muihin projekteihin ja hankkeisiin.

Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä kesätyötehtävässä:

  • Olet 2. tai 3. vuoden ammattikorkeakoulu- tai korkeakouluopiskelija ja suuntautunut LVI- tai energiatekniikkaan
  • Olet työtehtävissäsi oma-aloitteinen ja huolellinen
  • Käytät tietojärjestelmiä sujuvasti ja tiimissä työskentely on sinulle tuttua
  • Mahdollisuus käyttää omaa autoa työtehtävissäsi katsotaan eduksesi

Lisätietoja tehtävästä ja meistä työnantajana saat tuoteryhmäpäällikkö Timo Vattulaiselta sähköpostitse timo.vattulainen@vantaanenergia.fi tai puhelimitse 09 8290 338.

Jätä hakemuksesi kesätyöpaikkaan urasivullamme viimeistään 16.2.2020 mennessä! Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tule tapaamaan meitä Contact Forum -rekrytointimessuille Messukeskukseen torstaina 23.1.2020 klo 10 alkaen! Olemme paikalla #energiajengiläistemme kanssa kertomassa kesätyömahdollisuuksistamme! Ja seuraathan #energiajengin menoa Instagramissa ja LinkedInissä!