(Poistunut julkaisusta)

Lämpölaitoskäyttäjä
Adven

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2020

Meitä advenilaisia ohjaa tarkoitus: Advantage in energy. For business, people and planet. Olemme osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa ja uskomme, että ympäristöä säästävien energiaratkaisujen avulla, jotka etsimme, rakennamme ja kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa, voimme vaikuttaa yritysten, ihmisten ja maapallon tulevaisuuteen. 

Etsimme joukkoomme lämpölaitoskäyttäjää vahvistamaan Uudenmaan tuotanto-organisaatiota

Adven on johtava energia- ja vesiratkaisujen tarjoaja Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Tuotamme teollisuudelle höyryä, lämpöä ja kylmää sekä toteutamme erilaisia ratkaisuja energia-, vesi- ja materiaalitehokkuuden edistämiseksi. Kiinteistöille tuotamme lämmitystä ja viilennystä kaukolämmöllä sekä kiinteistökohtaisilla ratkaisuilla, joissa hyödynnämme muun muassa bio- ja geoenergiaa. Liiketoimintamallimme perustuu kokonaispalveluun ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen.

Adven Suomen tuotanto-organisaatio koostuu seitsemästä maantieteellisestä tuotantoalueesta, automaatiotoiminnoista sekä 24/7 operatiivisesta keskuksestamme. Tuotanto-organisaatiomme työllistää noin 110 henkilöä ja käsittää yli sata tuotantolaitosta ympäri Suomen. Adven on viime vuosina kasvanut voimakkaasti, ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Työsuhteemme ovat pitkiä ja henkilöstötyytyväisyys on korkealla tasolla.

Haluatko sinäkin mukaan tyytyväisten ammattilaisten joukkoon?

Työtehtävässäsi lämpölaitoskäyttäjänä toimit vastuukäyttäjänä yhdessä Advenin Riihimäen lämpölaitoksella ja vastaat itsenäisesti laitoksen käytöstä ja kunnossapidosta. Tämän lisäksi suunnittelet laitoksen vuosihuollot, kehität laitoksen käyttöä ja kunnossapitoa, sekä avustat viranomaisyhteistyössä. Työtä tehdään päivävuorossa, mutta siihen sisältyy myös päivystystä omalla vuorolla normaalin työajan ulkopuolella.

Menestyäksesi tässä tehtävässä tarvitaan

  • Tehtävään soveltuvaa ammattitutkintoa esim. sähkö-, instrumentti-, prosessi- tai kunnossapitoalalta. Katsomme eduksi energiatekniikan insinööritutkinnon, mutta se ei ole ehdoton edellytys.
  • Kokemusta prosessiteollisuudesta, höyryn/lämmön tuotannosta
  • Vähintään muutaman vuoden työkokemusta lämpö- tai voimalaitosten käytön tai kunnossapidon tehtävistä, perustietoja sähkö- ja automaatiotekniikasta
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimissä
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä ja joustavuutta

Lupaamme sinulle mielekkäitä haasteita monipuolisten ja vaihtelevien tehtävien parissa sekä mahdollisuuden kasvaa energia-alan huippuosaajaksi. Lisäksi lupaamme vakituisen työpaikan kasvavassa yrityksessä, menestystäsi tukevan palkkauksen sekä huippukollegat. Advenilla saat käyttöösi modernit työkalut, ja ammattitaitoisen ja kannustavan organisaation tukemaan työtäsi.

Meillä et jää paikoillesi. Pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiaratkaisuihin ja olet mukana luomassa parempaa maailmaa!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 2.8.2020 mennessä oheisen linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0615c78d&lang=fi-FI

Toimi pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja mahdolliset haastattelut jo haun aikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaina 30.6. klo 14-16 ja torstaina 2.7. klo 10-12 tuotantopäällikkö Erja Ivanova, p. 044 979 3525.

Advenilla pidämme monimuotoisuutta tärkeänä ja arvostamme yrityksellemme saatuja hyötyjä pyrkiessämme sukupuolten, etnisten taustojen ja kulttuurisen monimuotoisuuden tasa-arvoon.

[Avainsanat: Adven, energia, tuotanto, lämpölaitos, Uusimaa, Riihimäki]