(Poistunut julkaisusta)

Lämpölaitoskäyttäjä
Adven

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Meitä advenilaisia ohjaa tarkoitus: Advantage in energy. For business, people and planet. Olemme osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa ja uskomme, että ympäristöä säästävien energiaratkaisujen avulla, jotka etsimme, rakennamme ja kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa, voimme vaikuttaa yritysten, ihmisten ja maapallon tulevaisuuteen. 

Etsimme joukkoomme lämpölaitoskäyttäjää vahvistamaan Pohjois-Suomen tuotanto-organisaatiota

Adven on johtava energia- ja vesiratkaisujen tarjoaja Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Tuotamme teollisuudelle höyryä, lämpöä ja kylmää sekä toteutamme erilaisia ratkaisuja energia-, vesi- ja materiaalitehokkuuden edistämiseksi. Kiinteistöille tuotamme lämmitystä ja viilennystä kaukolämmöllä sekä kiinteistökohtaisilla ratkaisuilla, joissa hyödynnämme muun muassa bio- ja geoenergiaa. Liiketoimintamallimme perustuu kokonaispalveluun ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen.

Adven Suomen tuotanto-organisaatio koostuu kuudesta maantieteellisestä tuotantoalueesta, automaatiotoiminnoista sekä 24/7 operatiivisesta keskuksestamme. Tuotanto-organisaatiomme työllistää noin 110 henkilöä ja käsittää yli sata tuotantolaitosta ympäri Suomen. Adven on viime vuosina kasvanut voimakkaasti, ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Työsuhteemme ovat pitkiä ja henkilöstötyytyväisyys on korkealla tasolla.

Haluatko sinäkin mukaan tyytyväisten ammattilaisten joukkoon?

Adven toteuttaa parhaillaan asiakkaalleen Terrafamelle 10 megawatin kiinteän polttoaineen energialaitosta, joka tuottaa uusiutuvalla polttoaineella höyryä ja lämpöenergiaa akkukemikaalien valmistukseen sekä teollisuusalueen muihin tarpeisiin. Lisäksi Adven on mukana yhteistyössä, jossa alueen vetylaitosten hukkaenergiavirtoja hyödynnetään tuotantoon. Työssäsi lämpölaitoskäyttäjänä huolehdit alueen lämpö- ja höyrylaitosten käytöstä ja kunnossapidosta sekä käyttötoiminnan kehittämisestä asiakasrajapinnassa. Tehtävä sisältää myös alueen laitosten päivystämistä. Lisäksi toimit tarvittaessa myös muiden Pohjois-Suomen alueen laitosten resurssiapuna käyttö- ja päivystystehtävissä. Asemapaikkasi on Sotkamo, ja raportoit tehtävässäsi alueen tuotantopäällikölle.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta

  • kattilatekniikan, prosessi-, sähkö-, automaatio- tai muun teknillisen alan kokemusta
  • kokemusta höyryn, lämmön tai kylmän tuotannosta sekä pätevyyttä energia-alalta
  • ennakkoluulotonta ja innovatiivista asennetta
  • asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä ja joustavuutta

Arvostamme lisäksi painelaite- ja sähköpätevyyksiä sekä laitoslogiikkaosaamista.

Lupaamme sinulle mielekkäitä haasteita monipuolisten ja vaihtelevien tehtävien parissa sekä mahdollisuuden kasvaa energia-alan huippuosaajaksi. Lisäksi lupaamme sinulle vakituisen työpaikan kasvavassa yrityksessä, menestystäsi tukevan palkkauksen sekä huippukollegat. Advenilla saat käyttöösi modernit työkalut, ja ammattitaitoisen ja kannustavan organisaation tukemaan työtäsi.

Meillä et jää paikoillesi. Pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiaratkaisuihin ja olet mukana luomassa parempaa maailmaa!


Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 1.3. mennessä oheisen linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a95b9b46&lang=fi-FI

Mikäli sinulla herää kysymyksiä liittyen tehtävään tai rekrytointiprosessiin, lisätietoja antaa tuotantopäällikkö Risto Pehkonen, p. 0400 127 374.

Advenilla pidämme monimuotoisuutta tärkeänä ja arvostamme yrityksellemme saatuja hyötyjä pyrkiessämme sukupuolten, etnisten taustojen ja kulttuurisen monimuotoisuuden tasa-arvoon