(Poistunut julkaisusta)

Lämpölaitoskäyttäjä
Adven

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Meitä advenilaisia ohjaa tarkoitus: Advantage in energy. For business, people and planet. Olemme osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa ja uskomme, että ympäristöä säästävien energiaratkaisujen avulla, jotka etsimme, rakennamme ja kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa, voimme vaikuttaa yritysten, ihmisten ja maapallon tulevaisuuteen. 

Etsimme joukkoomme lämpölaitoskäyttäjää/huoltomestaria Kaakkois-Suomen alueelle

Adven on johtava energia- ja vesiratkaisujen tarjoaja Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Tuotamme teollisuudelle höyryä, lämpöä ja kylmää sekä toteutamme erilaisia ratkaisuja energia-, vesi- ja materiaalitehokkuuden edistämiseksi. Kiinteistöille tuotamme lämmitystä ja viilennystä kaukolämmöllä sekä kiinteistökohtaisilla ratkaisuilla, joissa hyödynnämme muun muassa bio- ja geoenergiaa. Liiketoimintamallimme perustuu kokonaispalveluun ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen.

Adven Suomen tuotanto-organisaatio koostuu kuudesta maantieteellisestä tuotantoalueesta, automaatiotoiminnoista sekä 24/7 operatiivisesta keskuksestamme. Tuotanto-organisaatiomme työllistää noin 110 henkilöä ja käsittää yli sata tuotantolaitosta ympäri Suomen. Adven on viime vuosina kasvanut voimakkaasti, ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Työsuhteemme ovat pitkiä ja henkilöstötyytyväisyys on korkealla tasolla.

Haluatko sinäkin mukaan tyytyväisten ammattilaisten joukkoon?

Adven on rakentanut uuden, suljettuun höyrykiertoon (MVR) perustuvan mustalipeähaihduttamon ja vastaa haihdutuspalvelun tuottamisesta Kotkamillsin tehtaille. Lisäksi alueelle rakennetaan parhaillaan hajukaasukattilaa ja metanolilaitosta. Tehtäväsi on vastata laitosten käytettävyydestä, kunnossapidon suunnittelusta sekä käyttötoiminnan kehittämisestä asiakasrajapinnassa. Toimit alueella myös muiden laitosten avustavissa käyttötehtävissä. Asemapaikkasi on esimerkiksi Kotka, ja raportoit tehtävässäsi alueen käyttöpäällikölle.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta

  • kokemusta prosessiteollisuudesta, höyryn/lämmön tuotannosta
  • soveltuvaa koulutusta
  • ennakkoluulotonta ja innovatiivista asennetta
  • kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimissä
  • asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä ja joustavuutta

Arvostamme myös painelaite- ja sähköpätevyyksiä sekä laitoslogiikkaosaamista.

Lupaamme sinulle mielekkäitä haasteita monipuolisten ja vaihtelevien tehtävien parissa sekä mahdollisuuden kasvaa energia-alan huippuosaajaksi. Lisäksi lupaamme sinulle vakituisen työpaikan kasvavassa yrityksessä, menestystäsi tukevan palkkauksen sekä huippukollegat. Advenilla saat käyttöösi modernit työkalut, ja ammattitaitoisen ja kannustavan organisaation tukemaan työtäsi.

Meillä et jää paikoillesi. Pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiaratkaisuihin ja olet mukana luomassa parempaa maailmaa!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 23.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?e72b3849&lang=fi-FI

Toimi pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja mahdolliset haastattelut jo haun aikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa 17.-21.2. arkisin klo 12-14 käyttöpäällikkö Matias Lipsanen, p. 050 374 1010 tai matias.lipsanen@adven.com.

Advenilla pidämme monimuotoisuutta tärkeänä ja arvostamme yrityksellemme saatuja hyötyjä pyrkiessämme sukupuolten, etnisten taustojen ja kulttuurisen monimuotoisuuden tasa-arvoon.