(Poistunut julkaisusta)

Lämpökäsittelijä
LM-Instruments Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019
LM-Instruments Oy
LM-Instruments on osa Planmeca-konsernia, joka on yksi maailman johtavista hammaslääketieteellisten laitteiden valmistajista. Jatkuva yhteydenpito tuotteidemme loppukäyttäjiin pitää tuotekehityksemme ajan tasalla. Me olemme innovaattori ja edelläkävijä, jota toiset kopioivat.
Toimenkuva
Etsimme nyt LM-Instrumentsin kasvavaan joukkoon lämpökäsittelijää käyttämään karkaisu-uunia. Uunilla karkaistaan hammaslääketieteessä käytettävien instrumenttien kärkiä. Työtä tehdään tällä hetkellä yhdessä vuorossa, mutta kysynnän kasvaessa työ voi muuttua kaksivuorotyöksi.
Odotamme sinulta
Haemme nyt tarkkaa ja tunnollista laitteen käyttäjää, jolle mahdollisesti karkaisu on ennestään jo tuttua. Koska kyseessä on suojakaasu-uuni, on työssä noudatettava erityistä huolellisuutta. Lisäksi sinulla tulee olla valmius vuorotyöhön. Lisäetua sinulle tuo erilaisten koneiden ja laitteiden korjaus ja huoltokokemus.
Muut tiedot
Tarjolla on siis vakituinen työpaikka suoraan asiakkaamme palveluksessa, jossa työntekijöiden viihtyvyyteen ja osaamiseen panostetaan. Mikäli tämä paikka kiinnostaa juuri sinua, klikkaa oheista linkkiä ja jätä hakemus/työnhakuprofiili sivuillemme, ja muista liittää mukaan myös CV. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.
Kesto
yli 12 kk
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 01.11.2019 mennessä.