(Poistunut julkaisusta)

Lämpö- ja jäähdytysverkkoasiantuntija
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

Lämpö- ja jäähdytysverkkoasiantuntija

Tule kehittämään ja rakentamaan kanssamme tulevaisuuden energiaverkkoa. Tehtävä sijoittuu Tuotanto ja omaisuus liiketoiminta-alueelle, jonka vastuulla on tuotantolaitostemme sekä lämpö- ja jäähdytysverkkojen omaisuudenhallinta ja käyttö. Pääset tehtävässä Helsingin lämpöenergianjakelun ja infrarakentamisen kehittämisen ytimeen.

Työssäsi vastaat muun muassa verkonrakentamisen toimintaprosessien kehityksestä ja työmaaviestinnästä sekä olet asiakasrajapinnan kehityksessä myynnin ja tuotekehityksen tukena. Lisäksi tehtäviisi kuuluu verkko-omaisuuden pitkäntähtäimen suunnittelun koordinointi ja omaisuuden arvonlaskenta, vastaat myös sovittujen tietojärjestelmien kehityksestä sekä osallistut tarvittaessa järjestelmäprojekteihin verkon edustajana.

Olet kokenut osaaja tai haluat urallasi eteenpäin sekä kehittyä infrarakentamisen ja verkkojen parissa. Sisäisten yhteistyökumppaneiden lisäksi verkostoidut Helsingin kaupungin sekä alan yritysten ja asiantuntijoiden kanssa ylläpitäen hyviä suhteita eri sidosryhmiin. Hallitset myös sukkuloinnin sosiaalisessa mediassa ja tiedon jakamisen sen välityksellä.

Sinulla on soveltuva tekninen korkeakoulututkinto ja työkokemusta suunnittelu-, rakentamis-, tai projektitehtävistä. Odotamme positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta, tekemisen meininkiä ja ratkaisukeskeisyyttä, sekä kykyä ja halua oppia uutta. Edellytämme myös hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme aktiiviselle ja pitkäjänteiselle osaajalle vastuullisia ja mielenkiintoisia tehtäviä merkittävän energiajärjestelmän parissa. Tukenasi työssä ovat osaavat energia-alan ammattilaiset ja mahdollistamme kehittymisesi monipuolisten koulutusmahdollisuuksien avulla.

Kiinnostuitko? Voit kysyä tehtävästä lisää investointipäällikkö Jaakko Tiittaselta (040 8426425, etunimi.sukunimi@helen.fi). Hänet tavoitat parhaiten puhelimitse perjantaina 11.10. klo 14.30 - 15.30 ja keskiviikkona 16.10. klo 12 - 13.00. Hakea voit sähköisellä hakemuksellamme, viimeistään 27.10.2019. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi ja CV:si. Arvostamme, jos jätät meille myös videoesittelyn itsestäsi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!