(Poistunut julkaisusta)

Lämpiöpalveluiden vuoropäällikkö sekä Kahvilan vuoropäällikkö MUSIIKKITALO, Helsinki
Restel Ravintolat Oy Food & Events

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Onko hyvä ja asiakaslähtöinen palvelu sinun intohimosi? Onko sinulla taitoa ja tahtoa johtaa tiimisi huippusuorituksiin? Oletko ratkaisukeskeinen tiimipeluri, joka tiiminsä kanssa ylittää asiakkaan odotukset kerta toisensa jälkeen? Jos vastasit myöntävästi saatat olla etsimämme henkilö.

LÄMPIÖPALVELUIDEN VUOROPÄÄLLIKKÖ SEKÄ KAHVILAN VUOROPÄÄLLIKKÖ MUSIIKKITALOON, HELSINKIIN

Musiikkitalo on tapahtumatalo keskellä Helsinkiä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Haemme tiimiin Lämpiöpalveluiden vuoropäällikköä sekä Kahvila vuoropäällikköä.

Sinun profiilisi:

Olet Iloinen, aktiivinen, joustava sekä sitoutunut ammattilainen. Saat henkilökunnan syttymään työssään innostaen heitä omalla esimerkilläsi. Aiempi esimieskokemus tilaus- ja tapahtumataloista on välttämätön sekä alan koulutus ja vähintään 3 vuoden työkokemus.

Kahvila vuoropäällikön tehtävä edellyttää aikaisempaa esimieskokemusta ja kahvilassa työskentelyä.

Olet asiakastyön moniosaaja huomioiden Musiikkitalon monipuoliset asiakkaat opiskelijoista yritysasiakkaisiin. Muuttuvat tilanteet piristävät päivääsi mutta arjen pakerruksestakin teet juhlaa.

Tarjoamme:

Vakituisen työsuhteen, työtuntien ollessa 112,5 tuntia kolmen viikon jaksossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta kuitenkin mahdollisimman pian. Palkkaus on MaraTES Esimies 6., huomioiden vuosikokemuksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaativan työn, tasokkaassa ja uniikissa työympäristössä sekä suuren työnantajan henkilöstöedut ja etenemismahdollisuudet. Työsuhde solmitaan Restelin kanssa, Baronan toimiessa yhteistyökumppanina rekrytointivaiheessa.

Tehtävä on vuorotyötä. Kahvilan vuoropäällikön pääasiallinen työaika on klo 7.00 - 20.00. välillä. Lämpiöpalveluiden vuoropäällikön työaika muodostuu, konserttipainotteisesti enimmäkseen iltavuoroihin. Tehtävään valitut henkilöt työskentelee myös Musiikkitalon muilla osastoilla, tapahtumien ja tarpeen mukaan.

Perehdytys Lämpiöpalveluiden vuoropäälliköntehtävään aloitetaan heti ja työtehtävään pääsee uppoutumaan kunnolla Helsingin juhlaviikkojen alkaessa elokuussa. Konserttikauden ulkopuolella, kesäkuukausina, niin lämpiöpalveluiden kuin kahvilan vuoropäällikkö työskentelee myös Musiikkitalon terassilla.

Kiinnostuitko?

Mikäli Sinä tunnet olevasi etsimämme, taitava ja ammattitaitoinen organisoija, haluamme kuulla sinusta heti!

Lähetäthän hakemuksesi meille pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä. Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel