(Poistunut julkaisusta)

Lämmönjakokeskusten kokoonpanotyöntekijöiden rekrytointikoulutus
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Gebwell Oy on kasvava Leppävirtalainen yritys, joka on erikoistunut ympäristöystävällisiin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin.

Haemme uusia tekijöitä Gebwell Oy:lle

Lämmönjakokeskusten kokoonpanotyöntekijöiden rekrytointikoulutuksen kautta.

Gebwell on saavuttanut teknologiajohtajan vahvan asemansa skandinaavisilla energiamarkkinoilla kehittämiensä nykyaikaisten ja älykkäiden ratkaisuiden osalta, jotka lisäävät lämmöntuotannon ympäristöystävällisyyttä entisestään ja tarjoavat esimerkiksi reaaliaikaisen lämmitysjärjestelmän seurannan hyödyntämällä IOT-ratkaisuja – suunnannäyttäjänä ensimmäisenä maailmassa maalämpöpumpuissa.

Gebwell on sitoutunut tarjoamaan pitkiä työsuhteita ja panostaminen ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin on keskeisessä roolissa. Gebwell tarjoaa monipuoliset tehtävänkuvat, joihin työntekijällä on myös mahdollisuus vaikuttaa itse.

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet työskennellä lämmönjakokeskustuotannon eri työtehtävissä kuten laitekokoonpanossa, hitsaus- ja metallitöissä sekä kehittää jo olemassa olevaa osaamista LVI-osien tuntemuksessa ja LVI-kuvien lukutaidossa. Lisäksi koulutuksessa on mahdollisuus päästä tutustumaan LEAN.in periaatteisiin ja päivittää tarvittavia lupakortteja. Koulutus edellyttää hitsauksen alkeiden osaamista ja ymmärtämistä.

Eduksi luetaan soveltuva pohjakoulutus ja/tai työkokemus esim. metalli-, talonrakennus-, autonasentajan-, talotekniikan alalta tai muu teknisen alan osaaminen ja harrastuneisuus.

Koulutus toteutetaan teoriaopintoina sekä työssäoppimisena, jossa huomioidaan hakijoiden osaaminen ja taustat.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille ja välittömän työttömyysuhan alla oleville hakijoille, joilla on voimassa oleva työnhaku TE-toimistossa.

Rekrytointikoulutus alkaa maanantaina 27.1.2020. Koulutuksen kesto on 60 päivää.

Rekrytointikoulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Gebwell Oy:n työtehtäviin RTK-Henkilöstöpalvelun kautta koulutuksen jälkeen 4.5.2020 alkaen.

Hakemukset tulee jättää 6.1.2020 mennessä sähköisellä hakulomakkeella sekä www.te-palvelut.fi / haussa oleva työvoimakoulutus että https://www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/.

TE-palveluiden koulutusnumero: 689122

Lisätietoja koulutukseen liittyen antaa:

rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./wa/sms 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi ja

rekrytointivastaava Jouni Korhonen, puh./wa/sms 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Kiinnostuitko rekrytointikoulutuksesta?

Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus TE-palvelut Messissä Varkaudessa tiistaina 10.12.2019 klo 10.00. Voit seurata tilaisuutta myös verkossa www.messilive.fi.


Tiistaina 17.12.2019 on mahdollisuus tulla keskustelemaan koulutuksesta Gebwellille klo 13-14.
Käyntiosoite Patruunapolku 5, Leppävirta
Paikalla Gebwellin työnjohtoa sekä RTK-Henkilöstöpalvelun henkilöitä.
Huomioithan, että pystymme ottamaan mukaan rajallisen määrän henkilöitä, joten ilmoittaudu ennakkoon soittamalla tai viestillä:

Mari Laitinen, puh./wa/sms 044 412 4279 / RTK-Henkilöstöpalvelu, Varkaus

Jouni Korhonen, puh./wa/sms 0400 480 613 / RTK-Henkilöstöpalvelu, Varkaus

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.