(Poistunut julkaisusta)

Lämminhenkinen jalkahoitaja
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Jalkahoitola Kinttupisteen perustaja Sirpa Siekkeli aloitti toiminnan syksyllä 2011. Vuosien varrella toiminta on laajentunut ja yritys on saanut lisää henkilökuntaa. Kinttupiste Oy on Aluehallintoviraston (AVI) hyväksymä ja tarkastama yksityinen terveydenhuollon palvelujen antaja. Henkilökuntamme on koulutettuja jalkojenhoidon ammattilaisia. Kinttupisteestä saa hyvinvointia naisille, miehille ja lapsille. Hoitolassa on hyvä valikoima mm. hoito- ja kevennystuotteita, Sigvaris lento-, tuki- ja hoitosukkia, Feelmax paljasjalkakenkiä, Karkelon kiristämättömiä hyvänolon sukkia.

Etsimmekin joukkoon nyt vahvistusta uudesta jalkahoitajasta tai jalkaterapeutista. Työhön kuuluu luonnollisesti jalkojen kokonaisvaltainen hoitotyö ja asiakkaiden neuvominen ja palveleminen erilaisissa jalkojen ongelmatilanteissa. Mielenkiintoa työpäiviisi  tuovat myös lisätuotteiden myynti ja kassatyöskentely sekä verkkokauppa-asiakkaiden palvelu. Työt alkavat määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta tässä työssä on vahva vakinaistumisen mahdollisuus. Töitä tehdään 37,5 h viikossa pääsääntöisesti arkipäivisin klo 09:00-17:00, mutta joustoa tilanteen mukaan saa ja pyydetään hyvässä hengessä. Työpaikka sijaitsee Turun keskustassa.


Sinulla on jalkahoitajan tai jalkaterapeutin tutkinto ja välität aidosti asiakkaistasi, jonka uskallat myös näyttää. Olet kuitenkin myös myyntihenkinen ja osaat tarjota ratkaisuja potilaiden ongelmatilanteisiin. Sinulla on hyvät IT-taidot ja hoidat myös omaa fysiikkaasi säännöllisesti.

Tarjoamme ergonomiset ja nykyaikaiset työolosuhteet ja lämminhenkisen työyhteisön lisäksi mahdollisuuden vakinaistua suoraan asiakkaamme palkkalistoille. Kolahtiko? Täytä hakemus/profiilisi oheisesta linkistä jo tänään, niin sovitaan mahdollisimman pian milloin sinulle sopii tepastella haastatteluun meille! Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä. Muista liittää hakemukseesi/profiilisi myös CV.Lisätiedot tehtävästä antaa Eezy Henkilöstöpalveluista HR-asiantuntija Aivi Elo puh. 040-307 5014.