(Poistunut julkaisusta)

Lämminhenkinen jalkahoitaja
Kinttupiste Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018
Kinttupiste Oy
Jalkahoitola Kinttupisteen perustaja Sirpa Siekkeli aloitti toiminnan syksyllä 2011. Vuosien varrella toiminta on laajentunut ja yritys on saanut lisää henkilökuntaa. Kinttupiste Oy on Aluehallintoviraston (AVI) hyväksymä ja tarkastama yksityinen terveydenhuollon palvelujen antaja. Henkilökuntamme on koulutettuja jalkojenhoidon ammattilaisia. Kinttupisteestä saa hyvinvointia naisille, miehille ja lapsille. Hoitolassa on hyvä valikoima mm. hoito- ja kevennystuotteita, Sigvaris lento-, tuki- ja hoitosukkia, Feelmax paljasjalkakenkiä, Karkelon kiristämättömiä hyvänolon sukkia.
Toimenkuva
Etsimmekin joukkoon nyt vahvistusta uudesta jalkahoitajasta tai jalkaterapeutista. Työhön kuuluu lisätuotteiden myynti ja kassatyöskentely sekä luonnollisesti jalkojen kokonaisvaltainen hoitotyö sekä asiakkaiden neuvominen ja palveleminen erilaisissa jalkojen ongelmatilanteissa. Työtä tehdään aluksi osa-aikaisena, mutta jos olet oikea tyyppi tulet saamaan päivät täyteen aherrusta. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo 09:00-17:00, mutta joustoa tilanteen mukaan saa ja pyydetään hyvässä hengessä. Työpaikka sijaitsee Turun keskustassa.
Odotamme sinulta
Sinulla on jalkahoitajan tai jalkaterapeutin tutkinto ja välität aidosti asiakkaistasi, jonka uskallat myös näyttää. Olet kuitenkin myös myyntihenkinen ja osaat tarjota ratkaisuja potilaiden ongelmatilanteisiin. Sinulla on hyvät IT-taidot ja hoidat myös omaa fysiikkaasi säännöllisesti.
Muut tiedot
Tarjoamme ergonomiset työolosuhteet ja lämminhenkisen työyhteisön. Kolahtiko? Täytä hakemus/profiilisi oheisesta linkistä jo tänään, niin sovitaan mahdollisimman pian koska voit tepastella haastatteluun! Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä. Muista liittää hakemukseesi/profiilisi myös CV.
Kesto
Mahdollisuus vakinaistumiseen
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.07.2018 mennessä.