(Poistunut julkaisusta)

Laminoitsija/leikkaaja
Kalvopakkaus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018
Kalvopakkaus Oy
Pyroll-yhtiöt on suomalainen täyden palvelun pakkaustavaratalo, paperiteollisuuden sopimusjalostaja ja paperitukkuri. Liikevaihtomme on n. 90 milj. euroa ja toimimme kahdellatoista paikkakunnalla Suomessa. Kalvopakkaus Oy on Pyroll-konserniin kuuluva yhtiö Salossa, jonka liikevaihto on n. 5,2 milj. euroa ja henkilöstön määrä on 21.
Toimenkuva
Haemme Kalvopakkaus Oy:lle Saloon vakituiseen työsuhteeseen tuotantotyöntekijää keskeytyvään 3-vuoroon. Työtehtäviin kuuluu mm. pituusleikkuu- ja laminointikoneen käyttö ja valvonta.
Odotamme sinulta
Edellytämme hakijalta tarkkaa ja reipasta asennetta työn tekoon. Omaat reilusti oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja olet yhteistyökykyinen.
Koulutus ja työkokemus
Odotamme aikaisempaa kokemusta tuotantokoneilla ja-laitteilla työskentelystä, sekä tuotannon tietojärjestelmien käytöstä.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen työn jalostamisen ammattilaisten parissa sekä tilaisuuden kehittää itseäsi. Rekrytoinnista vastaa Salo Varamiespalvelu. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi pian, sillä aloitamme haastattelut jo haun aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä VMP:n sähköinen työhakemus osoitteessa www.vmp.fi, liitä hakemukseesi myös CV:si erillisenä tiedostona. Mikäli sinulta löytyy jo asiointiprofiili VMP:n sivuilta, niin merkitse tämä paikka kiinnostavaksi ja lisää CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Henna Hietanen VMP / p.040 8022923
Kesto
vakituinen
Lisätietoja
Henna Hietanen, henna.hietanen@vmp.fi, 040 8022923
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.05.2018 mennessä.