(Poistunut julkaisusta)

Laminointitaitoinen tuotantotyöntekijä Kokkolaan
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme muovituoteteollisuuden asiakkaallemme reipasta

Laminointitaitoista TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Kokkolaan.

Etsimämme henkilö on hyvän asenteen omaava, työtä pelkäämätön ja toimeen tarttuva. Toivomme kokemusta lasikuidusta, muovista tai teollisuuden asennustöistä. Työtehtävät ovat muovin ja lasikuidun käsittelyä, hiomista ja laminointia. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan pikaisesti hakemuksesi. Tehtävä on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen on mahdollisuus pidempään työsuhteeseen.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Laminointitaitoinen tuotantotyöntekijä Kokkolaan. Vain järjestelmän kautta osoitetut hakemukset huomioidaan hakuprosessissa. Lisätietoja tehtävästä antaa konsulttimme Inga Koivumäki: inga.koivumaki@temp-team.fi tai 040 719 1713.