Lakipankkiiri
Nooa Säästöpankki Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Me Nooa Säästöpankissa valmennamme asiakkaitamme huippuasiantuntijoidemme voimin kohti parempaa taloudellista hyvinvointia ja vaurastumista. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua oman talouden hallintaan ja turvaamiseen. Meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä parasta asiakastyötä. Asiakaskokemuksessa olemme tutkitusti Suomen huipulla.

Tule osaksi Nooa Säästöpankin ja suomalaisen säästöpankkitoiminnan tarinaa, jossa ihmisiä kannustetaan tahtomaan enemmän rahoiltaan ja elämältään. Nooa Säästöpankki on yksi Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work -2020).

Tahdomme nyt vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle

LAKIPANKKIIRIN

Etsimme vahvistusta perhe- ja perintöoikeuden lakipalveluihin. Kohtaat tehtävässäsi pääosin henkilö- ja yrittäjäasiakkaitamme etsien parhaita ratkaisuja asiakkaiden elämän suuriin päätöksiin. Toimit lähellä pankin muita tiimejä ja pääset aktiivisesti kehittämään uusia toimintamalleja ja asiakaskokonaisuuksia.

Tehtäviin sisältyy asiakkaiden laadukkaan juridisen konsultaation ja asiakirjojen laatimisen lisäksi pankin muiden asiantuntijoiden neuvontaa. Tärkeä osa työtäsi on myös uusien toimintatapojen kartoittaminen, kehittäminen, toimeenpaneminen ja palveluiden markkinointi. Halutessasi saat olla näkyvä hahmo esimerkiksi blogeissa, webinaareissa ja videoilla.

Sinulla on ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto (OTM tai OTK ja mahdollisesti olet VT). Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset etkä pelkää heittäytyä uusiin tilanteisiin. Olet asenteeltasi myynnillinen, osaat johtaa itse omaa työtäsi ja olet aina valmis oppimaan ja kokeilemaan uutta. Kokemus finanssialasta ja yritysjuridiikasta on tehtävässä ehdoton etu.

Etsimme ensisijaisesti henkilöitä, joilla on jo muutama vuosi kokemusta lakimiehenä toimisesta ja asiakkaan toimeksiantojen menestyksekkäästä toteuttamisesta erityisesti perhe- ja perintöoikeudellisissa asioissa. Lupaamme että kanssamme pääset eturivin paikalle tekemään tulevaisuuden pankkijuristin työtä.

Tarjoamme sinulle haastavan tehtävän vahvassa asiantuntijatiimissä. Saat rehdin, rohkean ja ketterän työyhteisön sekä oman valmentajan tuen työllesi. Meillä saat vastuuta ja pystyt sovittamaan työn ja muun elämän joustavasti yhteen.

Kysy lisää tehtävästä varallisuudenhoidon myynninjohtajaltamme Kaisa Alamäeltä, puh. 050 422 1123.

Jätä omannäköisesi hakemus viimeistään 21.6.2021

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463728
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa