Lakipalveluneuvoja
Uudenmaan Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

OP Uusimaa, viralliselta nimeltään Uudenmaan Osuuspankki, on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueemme johtavia pankkeja. Palvelemme joustavasti verkossa, puhelimitse ja toimipisteissämme Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Karkkilassa, Keravalla, Kirkkonummella, Klaukkalassa, Lohjalla ja Nummelassa.


OP Uusimaan Lakipalvelut tarjoaa lainopillista tukea pankin asiakkaille elämän eri käännekohdissa. Lakipalvelut laatii toimeksiannosta juridisia asiakirjoja ja tarjoaa niihin liittyvää neuvontaa riidattomissa, erityisesti perhe- ja perintöoikeuteen sekä omaisuuden luovutukseen liittyvissä toimeksiannoissa.

 

Etsimme Lakipalvelut -tiimiimme lakipalveluneuvojaa- tai asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

 

Lakipalveluneuvoja, OP Uusimaa

 

Tässä roolissa tehtäväsi on sujuvoittaa asiakkaidemme lainopillisten toimeksiantojen hoitoa ja toimia yhteistyössä pankkilakimiesten kanssa Lakipalvelut-tiimin monipuolisissa tehtävissä. Tehtäviisi kuuluvat mm. pankkilakimiesten tukeminen toimeksiantojen, kuten perunkirjoitusten valmistelussa, asiakkaiden kontaktointi, ajanvarausten koordinointi, lainopillisten asiakastoimeksiantojen hoitojärjestelmään liittyvät tehtävät, sekä muut lakipalvelujen tukitehtävät. Nimikkeesi määrittyy osaamistasostasi ja työkokemuksesi mukaan. Työpisteesi sijaitsee joko Järvenpäässä tai Lohjalla. 

 

Tunnistatko tästä itsesi? 
Sinulla on hyvät oman työn hallintataidot, paineensietokykyä sekä vastuullinen ja ratkaisukeskeinen työskentelyote. Osaat organisoida työpäiväsi tehokkaasti ja pystyt toimimaan itsenäisesti ja kohtaamaan asiakkaat elämän eri tilanteissa. Sinulla on myynnillinen ote asiakastoimeksiantojen hoitamiseen ja omaat hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja digitaidot. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä. 

 

Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. oikeustradenomi ja/tai aiempaa kokemusta lakipalveluneuvojan tai vastaavan työn menestyksellisestä hoitamisesta mukaan lukien perunkirjoitusten ja muiden lainopillisten dokumenttien valmistelu tai laatiminen. Ruotsin ja englannin kielen taidosta on tehtävässä etua.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn innostavassa ja kehittyvässä työympäristössä yhdessä OP Ryhmän suurimmista pankeista. Tässä tehtävässä pääset näkemään ja kokemaan rahoitusalaa laaja-alaisesti ja kehittymään asiantuntijana. Luonnollisesti tarjoamme sinulle myös pankkimme ja OP Ryhmän erinomaiset työsuhde-edut.


Miten tästä eteenpäin? 

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Lakiasiainjohtaja Paula Ruuskanen vastaa mielellään kysymyksiisi. Paulan tavoitat 24.9. klo 10-13 ja 29.9. klo 15-17 puhelimitse numerosta 010 254 2115 tai sähköpostitse paula.ruuskanen(at)op.fi. 


Hae tehtävään viimeistään 4.10.2021 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi myös kummassa toimipisteessä (Järvenpää tai Lohja) haluat työskennellä.  Älä suotta jätä hakemistasi viimeiseen päivään, sillä viemme rekrytointiprosessia eteenpäin jo hakuajan kuluessa. 


Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

Toivottavasti kuulemme sinusta!  


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499208
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Järvenpää, Lohja