Lakipalveluassistentti
Lammin Säästöpankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Rohkeus, positiivisuus ja ratkaisukyky – nämä yhdistävät meitä Lammin Säästöpankissa. Olemme kasvussa ja mukaan tulevaisuuden tekemiseen haemme osaajia, jotka jakavat intohimomme ja arvomme.

Mitä odotamme Sinulta?

Kasvumme tueksi haemme aktiivista ja hyvällä asenteella työskentelevää lakipalveluassistenttia. Toimipisteinä tulevat olemaan Hämeenlinna ja Hyvinkää.

Lakipalveluassistentin tehtävässä toimit yhteistyössä pankkilakimiehemme ja lakipankkiirimme kanssa. Huolehdit tavanomaisista toimistotöistä kuten asiakirjojen kopioinnista, skannauksesta ja postituksesta. Hoidat asiakaskontaktointia ja ajanvarausten tekemistä, avustat perhe- ja perintöoikeudellisissa toimeksiannoissa sekä erilaisten sopimusluonnosten laadinnassa. Huolehdit lisäksi laskutuksesta. Pääset myös vaikuttamaan tiimimme toiminnan kehittämiseen.

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, olet yhteistyökykyinen ja aktiivinen tiimipelaaja. Olet oma-aloitteinen ja kykenet myös itsenäiseen päätöksentekoon. Olet työssäsi huolellinen ja sinulla on aikaansaava ote työhön. Sinulla on lisäksi hyvät IT- ja tietojenkäsittelytaidot. Oikeustradenomin tutkinto tai kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä meille kuitenkin on asenne. Olet oppimishaluinen ja pystyt työskentelemään muuttuvassa toimintaympäristössä palvelukanavasta riippumatta. Olet osa ammattitaitoista organisaatiotamme, jossa pääset loistamaan omilla vahvuuksillasi.

Miksi meille töihin?

Me Lammin Säästöpankissa tykkäämme asiakkaistamme ja asiakkaamme tykkäävät meistä. Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme Sinulle osaavan organisaatiomme taustatuen, huippu tiimihengen, avoimuuteen pohjautuvan työkulttuurin ja erittäin mukavat työkaverit.

Tervetuloa tulevaisuuden tekijäksi Lammin Säästöpankkiin!

Hakuaika päättyy 15.12.2019. Työn alkamisajankohta 2.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja antaa 10.12. klo 15-16 ja 12.12. klo 10-11 pankkilakimies Eveliina Ahlsten p. 040 847 0165.

Hienoa, että olet kiinnostunut työskentelemään pankissamme!
Lähetä hakemus 15.12.2019 mennessä osoitteessa http://bit.ly/lakiassistentti

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1319419
  • Tehtäväalue: Pankki/rahoitus/vakuutus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hyvinkää, Hämeenlinna