(Poistunut julkaisusta)

Lakimies/Vastaava asiantuntija / Fennia, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020


Olemme olemassa, jotta sinä voit elää ja yrittää täysillä. Olemme tarjonneet vakuutuspalveluja jo 140 vuoden ajan ja haluamme jatkuvasti parantaa toimintaamme asiakkaidemme, eli omistajiemme, edun varmistamiseksi. Me fennialaiset olemme muutosintoisia edistäjiä ja otamme ylpeinä omistajuutta työmme vastuista ja tuloksista. Innostumme tulevaisuuden Fennian digitaalisesta muutosmatkasta, rakennamme yhdessä yrityskulttuuriamme ja uudistamme työtapojamme. Meille erinomaisen asiakaskokemusten tuottaminen ja sen kehittäminen ovat sydämen asioita.

Fennia-konsernin palvelut tuottavat vahinkovakuuttamiseen erikoistunut Fennia, vapaaehtoisia henki-, eläke- ja säästövakuutuksia tarjoava Henki-Fennia, varainhoitopalveluja tarjoava Fennia Varainhoito sekä kiinteistöjohtamispalveluita tarjoava Fennia Kiinteistöt.

Elämä on tehty elettäväksi. Siksi on Fennia.

Haemme nyt joukkoomme sinua  

Lakimies / Vastaava asiantuntija

tuomaan ammattitaitoasi Omaisuusvahingot-yksikön toimintaan painottuen erityisesti vastuu- ja kuljetusvahinkoasioihin. Olet kokenut ja osaava vakuutusalan ammattilainen, joka osaa kuunnella ihmisiä ja yhdistää erilaisia ajatuksia luoden niistä asiakasystävällisiä ja juridisesti päteviä malleja käytännön tilanteissa eteenpäin pääsemiseksi. Tuot vahvan panoksesi ihmisten kouluttamiseen ja asioiden kehittämiseen.

Olet koulutukseltasi OTM tai OTK ja sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus lakimiestyöstä vakuutusalalla vastuu- ja kuljetusvahinkojen sekä mielellään oikeusturvavahinkojen parissa. Eduksi katsotaan myös omaisuusvahinkojen juridinen kokemus. Osaamisesi tulee olla vahvaa erityisesti vahingonkorvaus- ja sopimusjuridiikan saralla. Olet erinomainen kommunikoija ja kykenet tekemään päätöksiä itsenäisellä ja rohkealla otteella vaativissakin tilanteissa. Viestit asioita sujuvasti suomen ja englannin kielellä, ruotsin kielen taito on sinulle eduksi. Toimit asiakaslähtöisellä otteella ja saat asioita aikaan myös paineen alla.

Fennia on yrittämistä ja elämää varten, meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen yrityskenttään ja sen erilaisiin haasteisiin. Saat heti työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja koulutamme työntekijöitä aktiivisesti myös tämän jälkeen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi laajasti. Työpaikan sijainti on pääkonttorillamme, Helsingin Länsi-Pasilassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelujohtaja Ann-Cathrine Rönnlund ke 29.7. ja ke 5.8. klo 9:00–11:00, puh. 010 503 8228  sekä MPS-konsultit Sani Kaajas ti 11.8. klo 11:00–12:00, puh. 020 746 9453 ja Heidi Palo pe 14.8. klo 12:00–13:00 puh. 020 746 9628. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 16.8.2020 mennessä.