(Poistunut julkaisusta)

Lakimiesharjoittelija
Helsingin kaupungin liikennelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Tule meille lakimiesharjoittelijaksi HKL:lle!

Lakimiesharjoittelija toimii HKL:n henkilöstö ja liiketoiminnan tuki -yksikön hallinto- ja hankintapalveluissa, joka vastaa HKL:n oikeudellisista palveluista, hankintojen toteuttamisesta sekä monista yleishallinnon tehtävistä. Hallinto- ja hankintapalveluissa työskentelee 16 hallinnon ja julkisten hankintojen asiantuntijaa.

Lakimiesharjoittelijan työtehtäviä ovat mm. lakimiesten lomatuuraukset, valmistelu- ja selvitystyöt sekä muut avustavat tehtävät. HKL:n lakimiehet työskentelevät laaja-alaisesti eri oikeusalojen ja lakitehtävien parissa, kuten sopimusoikeuden ja viranomaisten toimintaa säätelevän lainsäädännön, vahingonkorvausoikeuden, tietosuojakysymysten sekä monien muiden oikeudellisten toimeksiantojen parissa.

Millaista kesätyöntekijää etsimme?

Edellytämme sinulta soveltuvia oikeustieteellisiä korkeakoulutason opintoja. Tehtävässä menestymisen kannalta olennaista on innostuksesi ja reipas ote työhön. Vahvuuksiasi ovat myös hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Luemme eduksesi alan työkokemuksen. Tarvitset tehtävässä myös ongelmanratkaisukykyä sekä taitoa hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Lisäksi osaat hankkia ja soveltaa tietoa sujuvasti.

Kesätyö HKL:llä

Meiltä saat työhösi hyvän perehdytyksen ja pääset kartuttamaan työkokemustasi vaikuttavien lakitehtävien parissa. Opit ja kehityt alan ammattilaisten tukemana. HKL tarjoaa hyviä työsuhde-etuja, kuten työsuhdematkalipun, kaupunkipyöräkauden, työnantajan tukeman lounaan, alennuksia liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa sekä monia muita etuja osana Suomen suurinta työnantajaa, Helsingin kaupunkia.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Lisätietoja antaa lakimies Miika Tetri maanantaina 8.2.2021 klo 14-16 ja keskiviikkona 17.2.2021 klo 14-16, puh. 09 310 26873.

Hae kaupungin vaikuttavimpiin kesätöihin!