(Poistunut julkaisusta)

Lakimiesharjoittelija
VR Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Kiinnostaisiko työskentely monipuolisten työtehtävien parissa lakiasiainyksikössä?

VR-Yhtymä Oy on kokonaan Suomen valtion omistama, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen ja logistiikan palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6000 ammattilaista. VR-Yhtymä Oy toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä. Lakiasiainyksikkö osana sisäisiä konsernipalveluita tukee ja palvelee konsernin liiketoimintoja.

Haemme nyt tiimiimme Helsinkiin vähintään opintojensa puolivälissä olevaa oikeustieteen ylioppilasta noin vuoden mittaiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa elokuussa 2020 tai sopimuksen mukaan. Työpäiviä on pääsääntöisesti kaksi viikossa, mutta tarvittaessa ruuhkahuippujen aikana toivomme sinun työskentelevän 3-4 päivää viikossa. Työajat suunnitellaan kuitenkin joustavasti opintoaikataulujesi mukaan. Työtehtäväsi koostuvat monipuolisista oikeudellisista selvitys- ja tiedonhakutehtävistä sekä Compliance-projekteissa avustamisesta. Lakimiesharjoittelijana pääset lisäksi muun muassa kommentoimaan ja luonnostelemaan sopimuksia sekä muita yhtiön liiketoimintaan liittyviä asiakirjoja, valmistelemaan sisäisiä koulutusmateriaaleja sekä tekemään käännöstehtäviä. Tulet avustamaan kaikkia lakiasiainyksikön juristeja, joten pääset perehtymään kattavasti useisiin eri oikeudenaloihin sekä yhtiön eri liiketoimintayksiköihin. Rohkaisemme myös ilmaisemaan omia kiinnostuksesi kohteita.

Odotamme sinulta

  • kiinnostusta yhtiö- ja sopimusjuridiikkaan
  • erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • oma-aloitteista, energistä ja itsenäistä otetta työntekoon
  • hyviä tietoteknisiä taitoja

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta erityisesti asianajotoimistoista tai yrityksistä.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden lakimiesharjoittelijan monipuolisiin tehtäviin joustavalla työajalla osana asiantuntevaa ja mukavaa kuuden hengen tiimiä Pasilan Isossa Pajassa. 

Lisätietoja tehtävästä antavat lakimiehet Serina Kavonius ja Hannu Häkkänen ti 14.1. klo 11-12 ja 14-15 sekä to 23.1. klo 11-12 ja 14-15, puh. 050 346 6462.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 2.2.2020 oheisen linkin kautta. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi sekä kopion opintosuoritusotteestasi.