(Poistunut julkaisusta)

Lakimies/asianajaja, Asianajotoimisto Klingendahl (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020

Asianajotoimisto Klingendahl Oy on laadukas ja perinteikäs, juridisia palveluja tarjoava asiantuntijaorganisaatio Pirkanmaalta. Laajan ammattitaidon omaava henkilöstö palvelee sekä yrityksiä että yksityisiä henkilöitä useilla eri oikeudenaloilla. Palveluiden pääpaino on sopimus- ja työoikeudessa, vaativissa perhe- ja perintöoikeudellisissa kysymyksissä sekä riidanratkaisussa. Yritys tarjoaa asiakkailleen nopean ja joustavan palvelun - juridiikka ei ole heille pääasia, vaan väline asiakkaiden tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Tutustu lisää asiakkaaseemme osoitteessa www.klingendahl.com.


Etsimme nyt Asianajotoimisto Klingendahlille pitkäaikaisen työntekijän eläkkeelle siirtymisen myötä 

LAKIMIESTÄ / ASIANAJAJAA

hoitamaan monipuolisesti eri oikeudenalojen toimeksiantoja.


Toivomme valittavalta henkilöltä tehtävään soveltuvaa koulutusta (OTM) ja oikeudellisten kokonaisuuksien hallintaa. Laadukas asianajo edellyttää myös kykyä ymmärtää, mikä kussakin tapauksessa on asiakkaan edun kannalta olennaista. 

Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva tai jo vankan kokemuksen omaava asianajaja - työnkuva tarkentuu valittavan henkilön osaamisen pohjalta. Arvostamme erityisesti liikejuridista osaamista, hyvää yhteistyökykyä ja tilannetajua vaihtelevissa tilanteissa, itsenäistä ja ahkeraa asennetta työntekoa kohtaan sekä monipuolista kielitaitoa. Auskultoinnin katsomme hakijalle eduksi. 

Asiakkaamme tarjoaa tehtävään valittavalle henkilölle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoaan monipuolisesti eri oikeudenaloilla, laajan ammattitaidon omaavan henkilöstön tuen sekä täydet edellytykset menestyä asianajajana.

Työ on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus on neuvoteltavissa aikaisempi kokemuksesi huomioiden. 

Mikäli kiinnostuit tästä uramahdollisuudesta, lähetä meille hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera 15.7.2020 mennessä alla olevan linkin kautta.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=465 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnissa avustava Alen Consulting Oy:n toimitusjohtaja Nina Koskinen, p. 050 555 0392.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.