Lakimies
Sastamalan Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2021

Sastamalan Osuuspankki on OP Ryhmään kuuluva Osuuspankki. Toimimme Pirkanmaalla 24.000 asukkaan kauniissa Suomen kirjapääkaupungissa. Palvelemme n. 16.000 asiakastamme 20 pankkialan ammattilaisen voimin. Pankkitoimintamme volyymi on n. 650m€.

 

Haemme pankkiimme lakimiestä vakituiseen työsuhteeseen. 

 

Lakimies, OP Sastamala

 

Tehtävänäsi on hoitaa henkilö- ja yritysasiakkaidemme lainopillisia toimeksiantoja, jotka koostuvat mm. kauppa- ja lahjakirjoista, perhe- ja perintöoikeudellisista asioista sekä muista lainopillisista toimeksiannoista. Tuet myös omaa henkilökuntaamme juridisissa kysymyksissä. Apunasi työskentelee lakiasiantuntija. Lakiasioiden lisäksi tulet toimimaan pankin compliance- vastaavana.

 

Tarjoamme sinulle
Tarjoamme sinulle hienossa työyhteisössämme vakituista tehtävää, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi ja sen tekemiseen. Tehtävä on mielenkiintoinen, jossa pääset aidosti auttamaan asiakkaitamme. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut sisältäen kattavan työterveyshuollon, sekä laajan hoitokuluvakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut. 

 

Toivomme sinulta
Olet hyvä johtamaan itseäsi ja omaa työtäsi; ajanhallinta, tavoitteellisuus ja itsenäinen päätöksenteko sujuvat sinulta luontevasti. Sinulta löytyy myös reilu ripaus myynnillistä otetta ja nautitkin suuresti asiakasrajapinnassa työskentelystä. Asiakaspalvelutaitosi ovat timanttiset; sormi ei mene sinulla suuhun tiukemmassa tai tunteellisessakaan asiakaspalvelutilanteessa, vaan käytät niissä sujuvasti luottamusta herättäviä vuorovaikuttamisen taitojasi.


Edellytämme oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

 

Kiinnostuitko?
Haluatko tietää lisää pankistamme tai tästä tehtävästä? Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Janne Pohjolainen, janne.pohjolainen@op.fi, p. 050 560 4189. Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen OPn Uramahdollisuudet -sivun kautta viimeistään 22.10.2021. Älä suotta jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.


Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1506852
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sastamala