Lakimies
Sitra

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2021

Haemme Sitraan tulevaisuustyön tueksi lakimiestä

Oletko tehokas juridiikan moniosaajaa ja uusia haasteita vailla?

Sitra on suomalaisten tulevaisuustalo, joka ennakoi tulevaisuuteen vaikuttavia ilmiöitä, kehittää ja selvittää uusia ratkaisuja ja tekee ennakkoluulottomia kokeiluja yhdessä eri sektoreiden kanssa. Toimintaamme ohjaa visio, jonka mukaan Suomi ja suomalaiset menestyvät rakentamalla reilua, kestävää ja innostavaa tulevaisuutta, jossa ihmiset voivat hyvin maapallon kantokyvyn rajoissa. Strategiamme mukaisesti tavoittelemme laaja-alaisia yhteiskunnallisia muutoksia ja vaikuttavuutta.

Oletko sinä kiinnostunut liittymään vastuullisen tulevaisuuden tekijöiden joukkoon?

Mikäli vastasit kyllä, saatat olla juuri oikea henkilö Sitran asiantuntevaan lakitiimiin. Haemme lakimiestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työskentelet lakiasiat-toiminnossa yhteistyössä toiminnon muiden lakimiesten kanssa hoitaen Sitran juridisia toimeksiantoja. Lakimiehen tehtäväkenttä Sitrassa sisältää laajalti sopimusoikeutta, julkisia hankintoja, tietosuojaa, hallinnon yleislakeja sekä valtiontukikysymyksiä. Myös rahoitustoimintaan liittyvät sopimukset, immateriaalioikeudet ja rahastosijoittamiseen liittyvät sopimukset kuuluvat Sitran lakimiesten tehtäviin.

Sopimusoikeuden osalta keskeisessä osassa ovat erilaiset toimeksianto-, yhteistyö-, ja rahoitussopimukset ja niihin liittyvät kysymykset. Pääosa Sitran toteuttamista hankinnoista koskee erilaisia asiantuntija- ja muita palveluhankintoja. Käsittelemme myös muun muassa julkisuuslain mukaisia tietopyyntöjä ja vastaamme Sitran sisäisistä lakiasioista. 

Odotamme Sinulta

 • oikeustieteellistä loppututkintoa (oikeustieteen maisteri tai vastaava aiempi oikeustieteellinen loppututkinto)
 • kokemusta ja osaamista erilaisten sopimusten laatimisesta
 • hankintalainsäädännön ja erilaisten hankintamenettelyiden käytännön tuntemusta
 • osaaminen tietosuojaa, hallinnon yleislakeja, valtiontukikysymyksiä sekä rahoitus- ja sijoitustoiminnan sopimuksia koskien katsotaan eduksi
 • ratkaisukeskeisyyttä ja kehittämismyönteisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • hyviä vuorovaikutus-, kommunikointi- ja esitystaitoja ml. suullinen ja kirjallinen ilmaisu
 • asiakaspalveluhenkisyyttä sekä valmiutta uuden oppimiseen
 • sujuvaa englannin kielen taitoa
 • kokemusta työskentelystä organisaation juridisena tukena

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät yhteiskunnallisesti merkityksellisessä työssä sekä mahdollisuuden työskennellä innostavassa, kansainvälistyvässä ja mukavassa työyhteisössä Helsingin Ruoholahdessa. Sovellamme etätyömahdollisuutta ja yleisiä työaikajoustoja. Tule mukaan vastuullisen tulevaisuuden tekijöiden joukkoon!

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 17.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa lakiasiainjohtaja Jorma Jaalivaara tiistaina 12.10. klo 14.00–15.30, puh. 050 303 9005. Voit olla yhteydessä myös MPS:n konsulttiin Sani Kaajakseen keskiviikkona 6.10. klo 12–13.30, puh. 020 746 9453.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä MPS-Yhtiöiden kanssa.

MPS on suomalainen johtajuuden ja työsuhteen elinkaaren asiantuntija. Yli 45 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Autamme asiakkaitamme osaajien arvioinnissa ja löytämisessä sekä yksilöiden ja organisaatioiden kehittämisessä. Suomen toimistomme ovat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1505047
 • Tehtäväalue: Laki
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki