Lakimies
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021

Oletko finanssialan sääntelyosaaja, joka haluaa osaksi johtavaa ja vetovoimaista finanssialan yritystä? Haluatko liittyä juristitiimiin, jossa pääset kehittymään rahanpesusääntelyn ja pakotteiden huippuammattilaiseksi?
 

Haemme lakimiestä AML juridinen tuki -tiimiin Helsinkiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen


LAKIMIES – AML juridinen tuki


AML juridinen tuki -tiimissä vastuullasi on antaa rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen, finanssipakotteisiin ja AML/KYC-toimintamalleihin liittyvää juridista tukea yhdessä muiden tiimin lakimiesten kanssa. Erikseen sovitun vastuunjaon mukaisesti juridinen tuki keskittyy erityisesti OP Ryhmän Talousrikollisuuden torjunnan osaamiskeskukselle (”TRT”) ja keskusyhteisön eri liiketoiminnoille (Vähittäispankki, Yrityspankki ja Vakuutus).

 

Tehtävä sisältää muun muassa liiketoiminnan prosessien ja toimintatapojen kehittämisessä avustamisen, osallistumisen ohjeistusten laadintaan ja koulutusten järjestämiseen. Avustat myös yksittäistapauksissa, osallistut sopimusehtojen muotoiluun ja tulkintaan sekä valmistelet juridisia linjauksia tulkintakysymyksissä. Osallistut muiden tiimiläisten kanssa sääntelyn seurantaan ja tuet liiketoimintoja alueen sääntelyn ja viranomaisohjeiden muutoksiin valmistautumisessa ja käytännön vaatimusten toteuttamisessa.
  
Tehtävänkuvan painotus ja vastuut määritellään tarkemmin taustastasi ja kokemuksestasi riippuen.
 
 
Kenen kanssa työskentelet?
 
Tulet työskentelemään kolmen hengen osaavassa juristitiimissä, jossa yhteistyö on tärkeää.

 

Lisäksi teet tiiviistä yhteistyötä muun muassa AML Compliancen ja TRT:n kanssa ja työkavereiksesi saat myös OP:n muut lakimiehet ja compliance officerit.

 


Mitä tarjoamme sinulle?
 
Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä työskentelemään rahanpesusääntelyyn ja pakotteisiin liittyvien juridisten kysymysten parissa johtavan ja vetovoimaisen finanssialan yrityksen lakiasioissa. 

 

Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja. 

 

Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. 

 

Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa.  

 


Tunnistatko tästä itsesi?

 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on näyttöä rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen ja/tai pakotteisiin liittyvän sääntelyn osaamisesta. Lisäksi sinulla on osaamista finanssialan sääntelystä sekä tunnet finanssialan tuotteet ja palvelut. Työkokemustasi tukee ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto.
 
Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot ja halu toimia neuvonta- ja koulutustehtävissä. Käytät työssäsi sujuvasti niin suomen kuin englannin kieltä. Hahmotat ratkaisuvaihtoehtoja sekä sovitat ratkaisut liiketoiminnan tarpeisiin. Omaksut uutta tietoa tehokkaasti ja olet muutosmyönteinen. 

 

Olet aktiivinen, tuloshakuinen, vastuullinen ja oma-aloitteinen. Toimit luontevasti erilaisten sidosryhmien kanssa. 

 


Miten tästä eteenpäin?

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 15.8.2021 mennessä OP:n Uramahdollisuudet-sivuston kautta. Lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi. 

 

Lisätietoa tehtävästä antaa tiimiesihenkilö Tomi Immonen puh. 050 5420 299:
26.7.-13.8. maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 14-15.


Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476710
  • Tehtäväalue: Laki, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki