Lakimies
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2021

Etsimme kokenutta LAKIMIESTÄ asiakkaallemme lakiasiaintoimistoon Lahteen.

Asiakasyrityksemme on vuonna 2011 perustettu vankalla kokemuksella varustettu lakiasiaintoimisto. Yritys tuottaa niin yksityisille kuin yritysasiakkailleen monipuolisia oikeudellisia palveluita Lahden alueella.

Yrityksen palveluiden ollessa hyvin monimuotoisia, työssäsi menestyminen edellyttää sinulta kokemusta esimerkiksi yleisjuridiikasta, työoikeudesta, kiinteistöriidoista, osakehuoneistoista, kuluttajakaupasta tai rikosoikeudesta. Toivomme sinun olevan vuorovaikutustaitoinen, ahkera ja helposti lähestyttävä henkilö sopivalla jämäkkyydellä varustettuna. Nautit nopeatempoisesta työstä, eikä kiireiset päivät ja ajoittainen työn suurempi kuormitus haittaa. Varatuomarin arvonimi tai useamman vuoden kokemus asianajajan työstä luetaan eduksesi. Työn liikkuvuuden takia oma auto on hyvä olla käytössä.

Työssäsi korostuu vapaus ja vastuu toimia. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn luotettavassa asiantuntijaympäristössä kilpailukykyistä palkkaa ja liukuvia työaikoja unohtamatta.

Voisiko tässä olla sinulle uusi työ? Jätä hakemuksesi pikimmiten verkkosivujemme www.amiko.fi kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1458964
  • Tehtäväalue: Laki
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti