Lakimies
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Etsimme Helsinkiin lakimiestä OP Osuuskunnan Hallinto ja corporate governance -yksikköön vakituiseen työsuhteeseen.

 

Tehtävästä

Yksikkömme vastaa OP Osuuskunnan ja keskusyhteisökonsernin hyvästä hallinnosta sekä hallitus- ja hallintoneuvostotyöskentelyn kehittämisestä. Toimimme juridisena asiantuntijana keskusyhteisökonsernin ja osuuspankkien yhtiö- ja osuuskuntaoikeuteen liittyvissä kysymyksissä, hoidamme osuuspankkien juridiset sulautumisprosessit sekä vastaamme ylimmän johdon fit&proper -arviointiprosessista. Toimimme tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan, osuuspankkien, valvovan viranomaisen ja muiden sidosryhmien kanssa.

 

Lakimiehen tehtävissä vastaat osaltasi keskusyhteisökonsernin ja osuuspankkien hallintoon, yhtiö- ja osuuskuntaoikeuteen sekä yritysjärjestelyihin liittyvistä vaativista asiantuntijatehtävistä. Tehtäväkenttä on laaja ja monipuolinen.

 

Mitä odotamme sinulta

Edellytämme vähintään 3-5 vuoden työkokemusta yhtiöoikeudellisista ja/tai yhtiöjärjestelyihin liittyvistä tehtävistä esimerkiksi pankissa tai asianajotoimistossa.  Työkokemuksen lisäksi sinulla on aito halu oppia uutta ja kehittyä huippuasiantuntijaksi vaativassa ympäristössä.

Koulutusvaatimuksena on oikeustieteen maisterin tutkinto. Sinulla on erinomainen suomen kielen ja hyvä englannin kielen taito.

 

Etsimme osaavaan asiantuntijajoukkoomme energistä, oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä asiantuntijaa. Hallitset monimutkaiset kokonaisuudet yksityiskohtia unohtamatta. Työskentelet useiden asiantuntijaverkostojen kanssa ja odotammekin sinulla olevan erinomaiset yhteistyö- ja viestintätaidot. Pystyt viestimään ja kouluttamaan monimutkaisetkin asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Työskentelet sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Suhtaudut joustavasti yllättäviin käänteisiin ja toimit sujuvasti paineen alla.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset toimimaan lakiasioiden ja compliancen huippuasiantuntijoiden ja laajasti eri sidosryhmien kanssa. Tehtävässä pääset aitiopaikalta seuraamaan OP Ryhmän kehitystä ja osaltasi osallistumaan corporate governance -alueeseen liittyviin projekteihin. Pääset osana asiantuntevaa ja tehtäviinsä sitoutunutta työyhteisöä kehittämään osaamistasi ja kasvattamaan kokemustasi erilaisissa hyvään hallintoon, yhtiöoikeuteen ja yritysjärjestelyihin liittyvissä kysymyksissä sekä OP Ryhmän toiminnasta laajemminkin.  

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään tiistaina 26.1.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana. Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Hallintopäällikkö Susanna Talvitie puh. 050 305 7426, torstaina 14.1. klo 15-16, tiistaina 19.1. klo 15-16 ja perjantaina 22.1 klo 15-16.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413397
  • Tehtäväalue: Laki
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki