(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2020

Etsimme lakimiestä Espoon konsernihallinnon hallinto ja lakiasiat -vastuuyksikköön. Lakimiehenä keskeisiä tehtäviäsi ovat Kaupunginhallituksen ja sen jaostojen lista-asioiden valmistelu- ja kokoussihteeritehtävät sekä kaupungin oikeudellinen edunvalvonta, jonka puitteissa toimit kaupungin asiamiehenä riita- ja rikosasioissa. Tehtäviisi kuuluu oikeusprosessien hoitaminen myös hallinto-oikeuksissa sekä muissa viranomaisissa.

Osallistut asiantuntijana keskushallinnon ja toimialojen yhteistyöryhmiin sekä erilaisten sopimusten laatimiseen. Lisäksi osallistut yksikön vastuulla olevien kunnallisten ja valtiollisten vaalien järjestämiseen ja toimit tarvittaessa Keskusvaalilautakunnan sihteerinä.

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Työpaikan nimi: Konsernihallinto/ Hallinto ja kehittäminen/ Hallinto ja lakiasiat

Työaika: 36 h 15 min viikossa

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Oikeustieteen kandidaatin tutkinto ja hyvää perehtyneisyyttä kunnallisten lakiasioiden hoidossa.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme suoritettua tuomioistuinharjoittelua ja ruotsin kielen taitoa.

Hallinto ja lakiasiat -vastuuyksikkö huolehtii kaupungin päätöksentekoprosessin ja valmistelun ohjauksesta ja toimivuudesta sekä kaupungin oikeudellisesta edunvalvonnasta ja oikeudellisten palvelujen ohjauksesta. Lisäksi yksikkö vastaa kunnallisten ja valtiollisten vaalien järjestämisestä sekä verolainsäädännön mukaisista kaupungin tehtävistä.