(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Tehtävän kuvaus

Tervetuloa töihin Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialalle! Toimiala vastaa laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisestä kaupunkilaisille. Tämän tehtävän mahdollistamiseksi tarvitsemme joukkoomme aktiivisen työotteen omaavan henkilöstölakimiehen.

Lakimiehen tehtäviin kuuluvat muun muassa:
- Päätöksenteon juridinen tuki toimialan johdolle ja esimiehille
- Ohjaus ja neuvonta yleishallinnollisissa asioissa ja erityisesti henkilöstöjuridiikkaan liittyvät asiantuntija- ja valmistelutehtävät
- Kantelujen johdosta annettavien lausuntojen valmistelu
- Oman vastuualueensa oikeudellisiin kysymyksiin liittyvien koulutusten järjestäminen henkilöstölle
- Kaupungin edustaminen hallinto-oikeudessa

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta vastaavan vaativan oikeudellisen asiantuntijatehtävän hoitamisesta julkisella sektorilla, sekä työ- ja virkamieslainsäädännön osaamista. Lisäksi tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisua sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme Sinulle avoimen ja mukavan työyhteisön, jossa kollegoiden tuki on taattu. Lisäksi tarjoamme ison työnantajan edut sekä aitiopaikan sosiaali- ja terveydenhuollon muuttuvaan toimintaympäristöön.

Lakimiehen tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on ylempi oikeustieteellinen tutkinto. Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. Tehtävään valitun tulee esittää ennen työsopimuksen allekirjoittamista työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-04-116-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Harju Lyyti, lakimies, p. 09 310 56022

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi