(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.
 

OP Ryhmän vahinkovakuutusyhtiönä toimii Pohjola Vakuutus Oy. Vakuutuksen lakiasiat – organisaatio vastaa OP Ryhmän vakuutusyhtiöiden (Pohjola Vakuutus Oy, OP-Henkivakuutus Oy) ja Pohjola Sairaala Oy:n oikeudellisista asioista.

 

Haemme nyt VAKUUTUKSEN LAKIASIAT - ORGANISAATIOON Helsinkiin

 

LAKIMIES, VAHINKOVAKUUTUS

 

Lakimiehenä tehtävänäsi on proaktiivisesti tukea vahinkovakuutusliiketoimintaa oikeudellisissa asioissa. Työtä tehdään tiiviissä ja hyvässä yhteistyössä vahinkovakuutuksen liiketoiminnan (mm. korvaus- ja vakuutuspalvelu, uw, risk & compliance lead), ja ryhmän muiden eri toimijoiden (mm. kehittäminen, hankinta) kanssa. Toimit liiketoiminnan sekä muiden sidosryhmien juridisena tukena myös vaativimmissa hankkeissa ja projekteissa sekä tuotekehityksessä. Tehtäviisi kuuluu myös liiketoiminnan tarvitsemien sopimusten ja erilaisten selvitysten ja dokumentaation tuottaminen. Koordinoit ja hoidat oman vastuualueesi osalta viranomaisselvityksiä ja -yhteistyötä. Yhtenä osa-alueena tehtävänkuvaan sisältyy sääntelyn seurantaan, tulkintaan ja ohjeistusten laadintaan osallistuminen. Riippuen valittavan henkilön taustasta, osaamisesta ja kiinnostuksesta, voi työn kuvaan kuulua myös Pohjola Sairaalan juridinen tuki.

 

Tulet työskentelemään 6 hengen tiimissä, yhdessä kokeneiden ja mahtavien kollegoiden kanssa. Tiimissämme on vahva yhdessä tekemisen kulttuuri, joka ohjaa tekemistämme joka päivä. Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy oikeustieteellinen korkeakoulututkinto (OTK/OTM) ja monipuolista kokemusta vakuutusalan juridisista tehtävistä. Tunnet vakuutusalan lainsäädännön ja pystyt hyppäämään itsenäiseen rooliin nopeasti. Tunnet mahdollisesti kiinnostusta myös terveydenhuollon juridiikkaa kohtaan.

 

Työskentelyotteeltasi olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja ratkaisukykyinen. Otat tilanteet ja työtehtävät nopeasti haltuun sekä osaat toimia paineen alla. Ymmärrät ja tunnistat sekä ulkoisten että sisäisten asiakkaidemme tarpeet ja haluat kehittää liiketoimintaa. Tehtävässä tarvitset erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, ja edistät tehokkaalla työotteellasi asioita maaliin. Tarvitset työssäsi myös englannin kieltä.

 

Mitä saat meiltä

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän vakuutusjuridiikan parissa. Pääset osallistumaan mielenkiintoisiin strategisiin hankkeisiin ja tuotekehitykseen. Tehtävän kautta pääset laajasti verkostoitumaan ja toimimaan vahinkovakuutuksen ja OP ryhmän muiden eri toimijoiden kanssa. Pääset myös oppimaan muita työssäsi tarvittavia juridiikan osa-alueita ja käyttöösi saat koko OP:n Lakiasioiden ammattitaidon tukemaan sinua työssäsi.  Tueksesi saat asiantuntevan ja kannustavan työyhteisön.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Lisätietoja tehtävästä antaa päällikkö Raisa Puttonen, p. 0400 279 528 (soittoajat: 19.10. klo 14–16 ja 21.10. klo 14-16, 27.10. klo 14-16) tai sähköpostitse raisa.puttonen@op.fi.

 

Hae tehtävää 3.11. mennessä. Olethan ajoissa liikkeellä, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.