(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Haglex on liikejuridiikan ja talouden asiantuntijapalveluita tarjoava kasvuyritys. Toimintatapamme on ratkaisu- ja liiketoimintalähtöinen ja pyrimme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Asiakkainamme on eri alojen yrityksiä PK-yrityksistä suuryrityksiin. Liikejuridiikassa olemme erikoistuneet yhtiö- ja vero-oikeudellisiin järjestelyihin sekä sopimus- ja kiinteistöjuridiikkaan.

Haemme yritykseemme lakimiestä

Työtehtäviisi kuuluvat:
Työhön sisältyy pääasiassa yritysten oikeudellista konsultointia sopimus- ja yhtiöoikeuden näkökulmasta, erilaisten liiketoimintaan liittyvien sopimusten laadintaa sekä yrityskauppojen ja järjestelyiden suunnittelussa avustamista. Lisäksi työtehtäviisi tulee kuulumaan lisä – ja täydennysrakentamisen hankkeiden oikeudellinen konsultointi. Työskentelet alkuvaiheessa avustavassa roolissa, mutta olet valmis kasvamaan itsenäiseen rooliin ja ottamaan vastuuta asiakkuuksista.

Tehtävän edellytykset:
Sinulla on oikeustieteellinen loppututkinto ja työkokemusta liikejuridiikan alalta. Työkokemuksen pituutta tärkeämpää on halu kehittyä ja oppia uutta. Osaat työssäsi ratkaista ongelmia ja laadit sujuvaa oikeudellista tekstiä. Englannin kielellä työskentelyn valmiudet katsotaan eduksi. Työssä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja asiakkaiden ja työyhteisön kanssa.

Tarjoamme sinulle:
Haglexilla pääset työskentelemään itsenäisessä roolissa hyvässä työyhteisössä, ja sinulla on muiden asiantuntijoiden tuki työhösi. Sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi edelleen kasvavassa organisaatiossa. Tarjoamme sinulle modernit työvälineet ja kilpailukykyisen palkkauksen osaamistasosi mukaan!

Hakuprosessi:
Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi tai sähköpostilla osoitteeseen jonna.kanerva@workpower.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan.


Heräsikö sinulle kysymyksiä?
Tiedustelut HR-koordinaattori Jonna Kanerva, 045 139 7492

Avainsanat: juridiikka, lakimies, kokopäivätyö, vakituinen, rekrytointi