(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Haemme nyt OP:n Perintä- ja luotonvalvontapalveluihin Lakimiestä perhevapaan ajaksi määräaikaiseen työsuhteeseen 31.1.2022 asti Helsinkiin.

 

Tehtävästä

 

Tehtävässä vastuullasi on osuuspankkien perintätoimeksiantojen itsenäinen hoitovastuu mm. yrityssaneeraukset, vakuudelliset velkajärjestelyt, riitautuneet velkomisasiat eri oikeusasteissa ja ulosottoon sekä konkursseihin liittyvät erilaiset juridiset ongelmakysymykset.

 

Tehtävässä annat myös oikeudellista neuvontaa perintään, vakuuksiin ja maksukyvyttömyys-menettelyihin liittyvissä kysymyksissä yksikön henkilöstölle ja osuuspankeille. Osallistut juristitiimin jäsenenä ongelmakysymysten ratkaisuun ja toiminnan kehittämiseen sekä tehtäväalueesi mukaiseen perehdyttämiseen ja koulutukseen.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Edellytämme sinulta oikeustieteen maisterin tutkintoa ja luvan saanen oikeudenkäyntiavustajan pätevyyttä tai kyseisen pätevyyden saamisen edellyttämää työkokemusta tai asianajotutkinnon suorittamista.

Edellytämme sinulta laaja-alaista ja syvällistä lainsäädännön, oikeus- ja pankkikäytännön sekä viranomaisohjeiden osaamista saatavien perimisen ja turvaamisen sekä insolvenssioikeuden alueella mm. vakuusjuridiikka, ulosotto-oikeus, velkajärjestelyt ja yrityssaneeraukset, konkurssiasiat, esineoikeus ja yhtiöoikeus sekä prosessioikeudelliset kysymykset riita- ja rikosprosesseissa.

 

Lisäksi edellytämme muun pankkityöhön liittyvän lainsäädännön riittävää osaamista.

 

Tehtävään valittavalla tulee olla riittävä ruotsin- ja englannin kielen taito sekä kokemusta vakuudellisten insolvenssiasioiden hoitamisesta esim. pankissa, muussa luottolaitoksessa, perintätoimistossa tai asianajotoimistossa.

 

Etsimämme henkilö haluaa kehittää ammattitaitoaan ja pitää juridisen tietämyksen ajan tasalla.

 

Korostamme valintakriteereissä:

 

  • hyvää yhteistyökykyä
  • aloite- ja ongelmanratkaisukykyä
  • itsenäistä työskentelyotetta
  • paineensietokykyä
  • kokonaisuuksien hahmottamista
  • tarkkaa työskentelyotetta
  • sujuvia viestintätaitoja

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa voit kehittää osaamistasi edellä kuvatuissa tehtävissä. Tukenasi tehtävän hoidossa ovat esimiehesi ja tiimisi lakimiehet sekä yksikön muut luotonvalvonnan ja perinnän ammattilaiset.

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 26.10. mennessä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Ulla Olsson 15.10. klo 10.00-11.00  ja 22.10. klo 9.00-10.00 (p. 040 5512 594, ulla.olsson(a)op.fi).

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.