(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Patentti- ja rekisterihallitus (PRH)

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Liity PRH:n asiantuntevien tekijöiden joukkoon ja tule tekemään vaikuttavaa valvontaa kanssamme!

Haemme lakimiestä Yritykset ja yhteisöt -tulosalueen oikeudelliseen yksikköön vakinaiseen virkaan.

Lakimiehenä tehtäviisi kuuluu tilitarkastajien toiminnan lainmukaisuutta koskevat tutkinta-asiat sekä toimiminen oikeudellisena asiantuntijana tilintarkastukseen liittyvissä asioissa.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiselle antaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, kuten oikeustieteellinen korkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta viranomaisvalvontatyöstä ja hallintopäätösten tai lausuntojen laatimisesta sekä tilintarkastuslainsäädännön tuntemusta. Valtion virkamiehiltä vaadittavien molempien kotimaisten kielten taidon lisäksi arvostamme hyvää englannin kielen taitoa. Olet oma-aloitteinen, tuloshakuinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Virka pyritään täyttämään 1.1.2021 lukien tai sopimuksen mukaan. Virka on viraston yhteinen ja siinä on kuuden kuukauden koeaika.

Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy PRH:n palkkausjärjestelmän mukaisesti. Lakimiehen tehtävä sijoittuu vaativuustasolle 13–14 (3754–4017 euroa/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 48 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. PRH:ssa on käytössä tulospalkkiojärjestelmä.

Siirry Valtiolle.fi-palveluun lukemaan ilmoitus kokonaisuudessaan ja hakemaan tehtävään viimeistään 1.10.2020.