(Poistunut julkaisusta)

Lakimies
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Intrum Oy etsii Lakiasiat -osastolle

Lakimiestä vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle

Lakimiehen tehtäviin kuuluvat saatavien perintään liittyvien riita- ja rikosasioiden hoitaminen tuomioistuimissa sekä yksityishenkilöiden velkajärjestelyasiat. Työtehtävät sisältävät myös reklamaatioiden käsittelemistä, oikeudellisia neuvonta- ja koulutuspalveluita Intrumin omalle henkilökunnalle sekä sidosryhmäsuhteiden hoitamista eri viranomaisten kanssa.

Edellytämme lakimieheltä OTK/OTM -tutkintoa sekä lupaa oikeudenkäyntiavustajana toimimiseen. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta, joustavuutta ja asiakaslähtöisyyttä. Osaat toimia itsenäisesti mutta työskentelet mielelläsi myös osana tiimiä ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Kokemus perintäalalta sekä sujuva englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kehittyvässä liiketoimintaympäristössä sekä kansainvälisen organisaation tuen ja kehittymismahdollisuudet. Meillä työskentelet rennossa ja ammattimaisessa porukassa hyvien työsuhde-etujen siivittämänä.

Pääasiallinen työpisteesi sijaitsee Tampereella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Sinulla on laaja etätyömahdollisuus sekä mahdollisuus työskennellä tarvittaessa Helsingin tai Turun toimistolla. Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Pohjola: 0500-845 755.

Lue lisää Intrumista ja hae tehtävää osoitteessa www.intrum.fi/rekry

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 4.10.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.