(Poistunut julkaisusta)

LAKIMIES
Peab

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Peabin visiona on olla yksi Suomen parhaista rakentajista. Periaatteemme on tehdä asiat kerralla kuntoon. Aina. Niin, että voimme jälkikäteen ylpeinä todeta, että me rakensimme tuon kohteen.

Lakimiehen tehtäviin kuuluu Peabin liiketoimintayksikköjen tukeminen juridisesta näkökulmasta, sopimusten laatiminen ja kommentointi sekä muu tarvittava oikeudellinen neuvonanto rakennushankkeissa, kiinteistöjärjestelyissä ja yhtiöiden hallinnossa.

Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan johdon kanssa, tavoitteena tarjota erinomaista juridista palvelua joka palvelee liiketoiminnan tarpeita, varmistaen että yhtiön compliance säädöksiä noudatetaan. Työparina sinulla on Peab Suomen päälakimies.      

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (OTM) ja muutaman vuoden työkokemus rakennus- ja kiinteistöalan juridiikasta esimerkiksi asianajotoimistosta, rakennus- tai muulta kiinteistöalan toimijalta. Tehtävä edellyttää ensisijaisesti sopimusoikeuden käytännön osaamista, hyödyksi on rakentamista koskevien yleisten sopimusehtojen (YSE) tunteminen, kokemus asuntokauppaliiketoiminnasta, kiinteistöliiketoiminnasta, transaktioiden hoitamisesta sekä julkisista hankinnoista. Kokemus yhtiöoikeudesta lasketaan eduksesi.

Tehtävässäsi käytät sujuvasti suomen ja englannin kieltä, ruotsin kielen taito on eduksi. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, sinulla on kyky tiivistää asioita ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten ja sidosryhmien kanssa. Olet itsenäinen, oma-aloitteinen sekä analyyttinen työotteeltasi. Tartut rohkeasti vaikeisiinkin kysymyksiin ja uskallat ottaa kantaa.

Tarjoamme sinulle haastavat ja monipuoliset työtehtävät, työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä tehtävässäsi johtavassa pohjoismaisessa rakennus- ja kiinteistöalan yrityksessä. Työyhteisössämme on hyvä ilmapiiri ja täällä pystyt vaikuttamaan ja kehittymään ammatillisesti. Meillä olet mukana kehittämässä liiketoimintaamme edelleen ja pääset osaksi menestystarinaamme.

Mikäli uskot, että tämä voisi olla sinun urallasi seuraava luonteva askel, otathan yhteyttä tai lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 28.9.2020 Mercuri Urvalin sivujen kautta www.mercuriurval.fi, viite FI-15505. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Marcus Jensén puh. 040 551 7741.